Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...

Faciliteiten

Ligging

Type accommodatie

Korting

Vakantiehuis Beilen

In het hart van Drenthe ligt het dorpje Beilen. Voor de natuurliefhebbers is er in Beilen veel te beleven. Heide, vennen, jeneverbesstruwelen en vele dieren maken de natuurgebieden helemaal af. De vakantiehuizen in Beilen bieden u vele mogelijkheden.

0 vakantiehuizen gevonden

Helaas heeft de door u ingevoerde zoekopdracht geen resultaten opgeleverd.

Probeer een andere aankomst- en vertrekdatum. De meeste vakantiehuizen hebben de maandag en vrijdag als standaard wisseldagen. U kunt eventueel wel eerder vertrekken. U kunt ook een andere regio proberen of uw reisgezelschap aanpassen..

Nederland
Drenthe
Beilen
filters verwijderen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Beilen

Of u nu gaat met familie, vrienden of collega’s, er is altijd een geschikte accommodatie voor u vrij. Wanneer u met een grote groep op vakantie gaat, kunt u verblijven in één van de groepsaccommodaties in Beilen.

Activiteiten in Beilen en omgeving

Door de centrale ligging van Beilen, kunt u hier veel ontdekken en bezichtigen. Fiets door de uitgestrekte bossen en over de zandverstuivingen. Geniet van de mooie omgeving en bezoek bezienswaardigheden zoals de prehistorische hunebedden. Neem een kijkje bij monumentale boerderijen of ambachtsgebouwen zoals een houtzagerij, glasblazerij of klompenmakerij. Deze geven u een indruk van het vroegere boerendorpsleven. De rust en natuurrijke omgeving biedt u vele wandel- en fietspaden. Bezoek authentieke dorpen, interessante musea en de levendige provinciehoofdstad Assen.

Bezoek dierenpark Emmen en leer de vele diersoorten kennen. Neem een kijkje bij de grote olifanten, zie hoe de mantelbavianen met elkaar spelen of bekijk hoe de haaien rondzwemmen in het water. Een gezellig dagje uit vol kijkplezier voor jong en oud!

Ook kunt u terug in de tijd vliegen bij het Hunebedcentrum in Borger. Hier kunt u ervaren hoe de Hunebedbouwers duizenden jaren geleden geleefd hebben. Er staan twee boerderijen uit de prehistorie, waarvan eentje uit de steentijd en eentje uit de bronstijd. Bekijk de verschillen tussen beide en ontdek de geschiedenis! Wat ook een echte aanrader is: Speelstad Oranje. Dit overdekte speelparadijs is een toplocatie waar families en gezinnen eindeloos veel speelplezier hebben. Terwijl de volwassenen genieten van een heerlijk kopje koffie hebben de kinderen de dag van hun leven.

De vakantiehuizen in Beilen bieden u een mooie uitvalsbasis om te genieten van uw vakantie. Tegelijkertijd geniet u van de omgeving, natuur, activiteiten en bezienswaardigheden. Een fantastische vakantie om nog vele malen aan terug te denken.

Bent u op zoek naar een andere bestemming in deze provincie? Neem dan eens een kijkje bij de vakantiehuizen in Drenthe.