Heerlijke Huisjes
NederlandZeeland | Brouwershaven
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
3 vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis Brouwershaven

Nederland
Zeeland
Brouwershaven
filters verwijderen
ZE1380
star 8,7
4-persoons vakantiehuis met tuin en balkon aan het Grevelingenmeer bij Brouwershaven
Nederland > Zeeland > Brouwershaven
star 8,7
1 beoordeling
4 personen | 2 slaapkamers | huisdiervrij
407
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE527
star 8,2
4 persoons mooie vrijstaande vakantiebungalow in Brouwershaven
Nederland > Zeeland > Brouwershaven
star 8,2
26 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | 2 huisdieren
563
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE061
star 8,9
Grote 36 persoons groepsaccommodatie in Brouwershaven vlakbij het Grevelingenmeer.
Nederland > Zeeland > Brouwershaven
star 8,9
7 beoordelingen
36 personen | 13 slaapkamers | 3 huisdieren
2461
weekend v.a.
o.b.v. 36 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiehuis Brouwershaven

Een vakantiehuis in Brouwershaven iets voor u? Over zo’n pracht locatie hoeft u niet lang na te denken toch? U verblijft in een knus dorpje gelegen aan de kust van Zeeland waar u goed kunt watersporten. Tevens zijn er in de omgeving vele museums te vinden en worden er het gehele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. De vele museums in Zeeland laten u terugkijken naar de geschiedenis van de bevolking en de vroegere gebeurtenissen op de Zeeuwse (schier)eilanden. Brouwershaven is van oorsprong een vissersdorp, maar ook werd er veel gehandeld in producten zoals wijn, bier, hout en vlas. Kortom, Brouwershaven is de ideale vakantiebestemming voor een combinatie van zon, zee, strand en vermaak.

Maak uitstapjes vanuit de vakantiehuizen in Brouwershaven

Tijdens uw vakantie of weekendje weg is het altijd leuk om er op uit te trekken in de omgeving en nieuwe dingen te ontdekken. Vanuit uw vakantiehuis in Brouwershaven kunt u werkelijk waar tal van leuke uitjes ondernemen. Zo is een bezoek aan het Brouws Museum zeker de moeite waard. Hier vindt u veel informatie over de scheepsvaart van Brouwershaven en zijn er authentieke scheepsmodellen en boeiende maritiene schilderijen te bezichtigen. Ook zijn er verschillende schilderijen en voorwerpen uit de 16e en 17e eeuw te zien. Ook een bezoek aan Renesse mag u zeker niet overslaan. De badplaats Renesse heeft een prachtig schoon zandstrand. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon en van een frisse duik in zee. Na uw dag aan het strand kunt u heerlijk gaan eten in één van de vele strandpaviljoens of restaurants. Terwijl u heerlijk aan het eten bent kunt u genieten van de zonsondergang aan de Zeeuwse kust.

Vakantiehuis aan zee in Brouwershaven

Een vakantiehuis aan zee in Brouwershaven is ideaal als uw liefhebber bent van watersporten. In de omgeving van Brouwershaven kunnen verschillende watersporten worden uitgevoerd zoals zeilen en kanoën. Ook ligt Brouwershaven direct aan het Grevelingenmeer. 

Hier worden elk jaar verschillende watersportwedstrijden gehouden waar u kunt kijken of deelnemen. Brouwershaven heeft ook verschillende stekjes waar u heerlijk kunt gaan vissen. U mag vrij op zee vissen, maar let op, op binnenwateren bent u vaak een visvergunning nodig. Voor een visvergunning kunt u terecht bij een plaatselijk VVV-kantoor.

Particulier vakantiehuis in Brouwershaven

Een particulier vakantiehuis in Brouwershaven is ideaal wanneer u op zoek bent naar een wat rustiger gelegen vakantiehuis. Particuliere vakantiehuizen zijn vaak alleen gelegen waardoor u de drukte van de vakantieparken kunt ontwijken. Het voordeel hiervan is dat u minder last heeft van andere toeristen en een stukje privacy gewaarborgd is. U kunt vanuit uw vakantiehuis verschillende leuke activiteiten ondernemen. Een bezoek aan het strand of naar een museum is zeker de moeite waard.

Vakantiehuis op een vakantiepark in Brouwershaven

Een vakantiehuis op een vakantiepark in Brouwershaven is ideaal voor een gezinsvakantie. Het voordeel van een vakantiepark is dat er vaak verschillende faciliteiten zijn zoals een winkel, speeltuin, sportveld en een restaurant. Dit is ideaal wanneer u kinderen heeft, want u kunt heerlijk uitrusten bij uw vakantiehuis terwijl uw kinderen zich vermaken in speeltuinen of op de sportveldjes. Er zijn verschillende binnen zwembaden in de regio waar u kunt gaan zwemmen met uw gezin. Ook kunt u natuurlijk zwemmen in het Grevelingen meer of in de Noordzee.

Vakantiehuis in Brouwershaven

Vanuit uw vakantiehuis in Brouwershaven hoeft u zich zeker niet te vervelen. U kunt prachtige fiets- en wandeltochten maken en de prachtige omgeving van Zeeland verkennen. De vele restaurants in Zeeland laten u de Zeeuwse specerijen proeven. Vis, kreeft, mosselen en dergelijke zijn zeker de moeite waard om een keer te eten als u in Zeeland bent.