Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Groede

Bent u van plan de Zeeuwse zon op te zoeken in de vakantie? Boek dan een vakantiehuis in Groede. Dit knusse dorp ligt dicht bij de kust en is omringd door schitterende natuur. Een perfecte plek om te genieten van de zee én van uitgebreide wandel- en fietstochten in de omgeving.

Lees meer over Zeeland

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Groede
filters verwijderen
Gezellig 4-persoons vakantieappartement in centrum van Groede, vlakbij...
8, 6
8, 6
25 beoordelingen
332
289
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Gezellig 2-persoons vakantiestudio in centrum van Groede, vlakbij het...
9, 4
9, 4
46 beoordelingen
270
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Luxe 10-persoons groepsaccommodatie in Groede slechts 2km van het Noor...
7, 8
7, 8
61 beoordelingen
939
789
weekend va.
o.b.v. 6 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Groede

Bent u van plan de Zeeuwse zon op te zoeken in de vakantie? Boek dan een vakantiehuis in Groede. Dit knusse dorp ligt dicht bij de kust en is omringd door schitterende natuur. Een perfecte plek om te genieten van de zee én van uitgebreide wandel- en fietstochten in de omgeving.

Groede: pittoresk dorp aan de Zeeuwse kust

Het Zeeuwse dorp Groede ligt bovenin Zeeuws-Vlaanderen, in de buurt van de Noordzee. De ligging is dus perfect als u in de vakantie vanuit uw vakantiehuis snel naar de kust wilt. In een mum van tijd ligt u op het strand van Breskens of Nieuwvliet-Bad. Met de meeste zonuren van Nederland is het aan de Zeeuwse kust ongetwijfeld goed toeven.

Uw vakantiegevoel begint al in het dorp zelf. Groede is een echt kunstenaarsdorp. Er zijn hier veel kunstenaars actief. Hoe dat komt? Ongetwijfeld door de pittoreske uitstraling, de schilderachtige huizen en fraaie omgeving. In de diverse galeries kunt u het werk van verschillende kunstenaars bewonderen, zoals in Galerie Groede. Hier kunt u genieten van schilderijen, keramische beelden, sculpturen, tekeningen, grafische kunt en nog veel meer.

Voor kinderen is een bezoekje aan Groede Podium erg leuk. In dit gratis speel- en bunkerpark kunnen de jongsten lekker spelen en ondertussen iets opsteken over de Tweede Wereldoorlog. Op deze plek bevond zich vroeger een bunkerdorp waar mensen woonden die werkten aan de Atlantikwall. Een park waar van alles te ontdekken valt. Perfect voor een leuk en leerzaam dagje uit tijdens de vakantie.

Natuur in de omgeving van Groede

De natuurliefhebber komt volop aan zijn trekken tijdens een vakantie in Groede. De flora en fauna rond de kust zijn sowieso de moeite waard. Maar ook de Cletemspolder bij het dorp biedt een fraai stukje natuur. Het is een gebied waar de duindoorn, kardinaalmuts, watermunt en egelantier uitbundig groeien en bloeien. Ook zijn er hier veel vogels te spotten. Met een beetje geluk ziet u hier in de zomermaanden de zeldzame zomertortel rondscharrelen. De Cletemspolder is ook erg leuk voor kinderen. Er is onder andere een trekvlot en een vlonderpad.

Natuurgebied Waterdunen is ook erg fraai. Het is bijzonder omdat het in verbinding staat met de Westerschelde. Door de voortdurende afwisseling van eb en vloed ziet het landschap er telkens anders uit. Neem tijdens uw vakantie uw wandelschoenen maar mee, want er zijn in dit gebied verschillende wandelroutes. Ook kunt u hier prachtig fietsen. Onderweg komt u de getijdenduiker, de vuurtoren en de vogeltelpost tegen.

Redenen genoeg dus om vanuit uw vakantiehuis de mooie natuur in de omgeving van Groede te ontdekken.

Wat te doen in de buurt van Groede

Op vakantie naar Groede? Prima idee! Groede en omgeving zijn zeer de moeite waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan Breskens? In deze stad kunt u zich perfect een dagje vermaken. Het heeft een vissershaven, een jachthaven en een breed zandstrand. In het Visserijmuseum kunt u kennismaken met de visserijgeschiedenis van de stad. Daarover gesproken: in Breskens kan men heerlijk eten en drinken. Uiteraard serveert men hier de lekkerste visgerechten.

Ook het nabijgelegen Nieuwvliet is een bezoekje waard. De plaats bestaat uit twee dorpen: Nieuwvliet-Bad en Nieuwvliet-Dorp. Nieuwvlietbad heeft een breed, kindvriendelijk zandstrand. Ideaal voor een dagje zon, zee en strand met het hele gezin. Het pittoreske Nieuwvliet-Dorp ligt wat verder van de kust. Het is een leuk dorpje met karakteristieke woningen.

Boek een vakantiehuis in Groede!

Bent u van plan een huisje te huren in Zeeland? Kom naar Groede! Uw vakantiehuis staat dicht bij de kust, in een schitterende omgeving. Dat wordt genieten!

Waar ligt Groede?

Het dorpje Groede ligt in Zeeland, bovenin Zeeuws-Vlaanderen, in de buurt van de Noordzee.

Wat is er te doen in Groede?

Groede is een echt kunstenaarsdorp. In de diverse galeries kunt u het werk van verschillende kunstenaars bewonderen, zoals in Galerie Groede. Hier kunt u genieten van schilderijen, keramische beelden, sculpturen, tekeningen, grafische kunt en nog veel meer. Voor kinderen is een bezoekje aan Groede Podium erg leuk. In dit gratis speel- en bunkerpark kunnen de jongsten lekker spelen en ondertussen iets opsteken over de Tweede Wereldoorlog.

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in Groede?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vakantiehuizen in Groede vindt u altijd uw heerlijke huisje.

 

Kan mijn hond mee op mijn vakantie naar Groede?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantiehuizen in Groede waar uw huisdier van harte welkom is. In sommige huisjes zijn zelfs meerdere honden welkom. Dus ook als u meer dan één hond heeft is er altijd een heerlijk vakantiehuis voor u.