Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Kattendijke

Wilt u op vakantie naar Zeeland? Boek een vakantiehuis in Kattendijke! U zit er pal aan de Oosterschelde, dus u kunt er volop genieten op en bij het water. Deze zeearm is tevens een Nationaal Park en dus een must voor natuurliefhebbers. Neem uw wandelschoenen mee en vergeet ook uw verrekijker niet. Op naar zonnig Zeeland!

Lees meer over Zeeland

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Kattendijke
filters verwijderen
Luxe 6-persoons appartement (noord) in Kattendijke omgeven door de nat...
8, 4
8, 4
24 beoordelingen
708
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Huisje met vrij uitzicht over de polder én gelegen aan de Oosterscheld...
8, 7
8, 7
2 beoordelingen
446
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 18-persoons groepsaccommodatie in Kattendijke omringd door de nat...
8, 8
8, 8
16 beoordelingen
2060
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 6-persoons appartement in Kattendijke omgeven door de natuur.
7, 0
7, 0
8 beoordelingen
708
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 6-persoons appartement (zuid) in Kattendijke omgeven door de natu...
8, 7
8, 7
13 beoordelingen
708
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Kattendijke

Wilt u op vakantie naar Zeeland? Boek een vakantiehuis in Kattendijke! U zit er pal aan de Oosterschelde, dus u kunt er volop genieten op en bij het water. Deze zeearm is tevens een Nationaal Park en dus een must voor natuurliefhebbers. Neem uw wandelschoenen mee en vergeet ook uw verrekijker niet. Op naar zonnig Zeeland!

Kattendijke: knus dorp aan de Oosterschelde

Kattendijke is een klein dorp op het Zeeuwse eiland Zuid-Beveland. Het ligt aan de Oosterschelde, een zeearm van de Noordzee en het grootste Nationaal Park van Nederland.

Een vakantiehuis aan het water in Kattendijke is ideaal voor iedereen die houdt van water en watersport. U kunt er zwemmen, zonnebaden en allerlei watersporten beoefenen, zoals kanoën, kitesurfen en suppen. De verschillende toebehoren hiervoor kunt u eventueel huren bij watersportwinkels in de regio. Vanwege de gunstige ligging aan de Oosterschelde is Kattendijke ook erg geliefd bij duikers.

Natuur in Kattendijke

In de buurt van uw vakantiehuis in Kattendijke liggen prachtige fiets- en wandelroutes. Een perfecte manier om de schitterende omgeving te verkennen.

Ga erop uit en ontdek bijvoorbeeld de Deesche Watergang (in de volksmond: de Dee), een natuurgebied tussen het nabij gelegen Goes en Kattendijke. Hier broeden kluten, pleviertjes, tureluurs, visdieven en kokmeeuwen. In het gras komen ook graspiepers, gele en witte kwikstaarten en veldleeuweriken voor.

Wat te doen in de omgeving van Kattendijke

Vanaf uw vakantiehuis in Kattendijke bent u snel in Goes. Dat is een stad met een rijke historie, wat te zien is aan de vele monumenten in het stadscentrum. Het is leuk en interessant om eens mee te lopen met de gids die hier rondleidingen geeft. Een aanrader voor iedereen die graag de historische binnenstad, de stadshaven en de vesten wil ontdekken.

Ook is in Goes een bezoekje aan Historisch Museum De Bevelanden de moeite waard. Hierin staat de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal. Het museum is gevestigd in een voormalig klooster, dat ook lange tijd dienst deed als weeshuis. U kunt er van alles te weten komen over de geschiedenis van de schutterijen en u kunt er de streekdrachten van de Bevelanden van de afgelopen honderdvijftig jaar bewonderen.

Boek een vakantiehuis in Kattendijke

Huur een vakantiehuis in Kattendijke en geniet van een heerlijke vakantie aan de Oosterschelde. Boek snel en verheug u alvast op een fijn verblijf in zonnig Zeeland!

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in Kattendijke?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vakantiehuizen in Kattendijke vindt u altijd uw heerlijke huisje.

Wat is er te doen in Kattendijke?

Kattendijke is een perfecte plek voor iedereen die houdt van water en watersport. U kunt er zwemmen, zonnebaden en allerlei watersporten beoefenen, zoals kanoën, kitesurfen en suppen.

Wat is er te doen in de omgeving van Kattendijke?

Een leuke plats om te bezoeken is Goes. Dat is een stad met een rijke historie, wat te zien is aan de vele monumenten in het stadscentrum. Het is leuk en interessant om eens mee te lopen met de gids die hier rondleidingen geeft. Ook een bezoekje aan Historisch Museum De Bevelanden is de moeite waard. Hierin staat de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal. U kunt er van alles te weten komen over de geschiedenis van de schutterijen en u kunt er de streekdrachten van de Bevelanden van de afgelopen honderdvijftig jaar bewonderen.