Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Neer

Een vakantiehuis in Neer, een prachtige vakantiebestemming wat in 2011 de prijs van het ‘leukste dorp van Limburg’ won. De mensen zijn er erg gastvrij en zijn altijd wel in om een Limburgse vlaai te eten. Een echt streekproduct is de ‘aspergebitterbal’ deze wordt alleen verkocht in de provincie Limburg.

Lees meer over Limburg

2 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Limburg
Neer
filters verwijderen
9, 2
9, 2
Heerlijk
20 beoordelingen
1228
weekend va.
2578
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Neer

Een vakantiehuis in Neer, een prachtige vakantiebestemming wat in 2011 de prijs van het ‘leukste dorp van Limburg’ won. De mensen zijn er erg gastvrij en zijn altijd wel in om een Limburgse vlaai te eten. Een echt streekproduct is de ‘aspergebitterbal’ deze wordt alleen verkocht in de provincie Limburg.

Het sfeervolle dorp wordt omringt door natuur, zo ligt het natuurgebied Leudal in de directe omgeving. Wanneer u ook op vakantie gaat, in de zomer- of in de winterperiode, in Neer valt altijd wel iets te beleven. Het dorp ligt tussen Venlo en Roermond in aan de andere kant van de maas. Op een kleine dertig minuten rijden kunt u deze mooie steden bezoeken.

Groepsaccommodaties in Neer

Bent u opzoek naar een vakantiehuis voor een grote groep dan is een groepsaccommodatie in Neer precies wat u zoekt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het vieren van uw jaarlijkse familieweekend of ga er met een ander groot gezelschap even tussen uit. De groepsaccommodaties zijn sfeervol en ruim ingericht waardoor het u en de groep aan niets zal ontbreken. De accommodaties zijn op een kleine loopafstand van het bos te vinden, het is altijd wel gezellig om spelletjes in het bos te doen. Op een kleine tien minuten rijden met de auto is een indoorkarting centrum te vinden. Leuk voor de kinderen om in een kinderkart net als Max Verstappen over de baan te scheuren. Wellicht is het leuk om één van de tochten op een solex te maken die u wordt aangeboden. Deze tochten duren ongeveer twee uur. De tochten gaan langs alle mooie en leuke bezichtigingen rondom neer.

Ontdek de natuur rondom uw vakantiehuis in Neer

Ten zuidwesten van uw vakantiehuis bij bos in Neer ligt het grote natuurgebied Leudal. Het Leudal is een zeer populair wandelgebied. Er worden veel wandelroutes aangeboden, waaronder het Peellandpad. Natuurlijk zijn er ook veel kortere wandelroutes te vinden, deze worden aangegeven met gekleurde paaltjes. 

Alle wandelroutes beginnen vlakbij het Leudalmuseum, te vinden op een kleine vijf minuten lopen vanuit het centrum van Neer.

De omgeving vanuit één van de vakantiehuizen in Neer verkennen

In Neer zelf is de Sint-Martinuskerk te vinden, deze kerk is omstreeks 1900 is gebouwd. Aan de binnenzijde is een Marianum te zien, dit is een beeldhouwwerk. Deze gemaakt in het jaar 1500. In Neer zijn veel meer dingen te bezoeken zoals de vele scheepshuizen langs de maas en een Proost, een geestelijke leider van een rooms-katholieke instelling wat later een boerderij geworden is. De watermolen in Neer heeft ook een hele geschiedenis achter zich, de molen is gebouwd in 1717. Men dacht dat er in 1443 al een molen heeft gestaan, deze is gerenoveerd in 2002. Na een aantal jaren van droogligging weer maalvaardig geworden, interessant genoeg om een kijkje te nemen.

Dagje weg tijdens uw vakantie in Neer

Bent u meer van de actieve en spannende uitstapjes tijdens uw vakantie in Neer? Op een klein halfuurtje rijden van Neer ligt de stad Venlo waar het geweldig paintballen is met vrienden. In Neer zelf is het mogelijk om op één van de vele leuke rondvaarten te stappen over de Maas. Tijdens de rondvaart wordt er onder meer informatie over de geschiedenis en de vooruitblikken van de Maas en rondom de Maas verteld. Op een klein halfuurtje rijden ligt er een vererend Pretpark. Als de kinderen even spelen of in een attractie zitten is het voor de ouders even genieten op één van de vele gezellige terrasjes op het park.

Heeft u nog geen vakantie plannen?

Een vakantiehuis in Neer is dan de perfecte bestemming. Geniet volop in de natuur, maak leuke fiets- of wandeltochten. Kom de lekkere streek gerechten proeven en overtuig de familie. Lekker even met het gezin er tussen uit. Ben u in het voor- of najaar in Neer er is altijd wel iets te doen voor het hele gezin. In de directe omgeving is het altijd wel leuk om te komen, de stad Venlo biedt u alle mogelijkheden.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×