Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Oostkapelle

Leef je uit in Zeeland, boek een vakantiehuis in Oostkapelle. Zo is Oostkapelle een prachtige kustplaats waar veel te beleven is in met name in de zomer. Geniet van plaatselijke evenementen, het strand, het omringende natuurgebied en van een gezellige dorpskern.

Lees meer over Zeeland

69 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Oostkapelle
filters verwijderen
Knusse 4-persoons bungalow in een bosrijk gebied in Oostkapelle
9, 3
9, 3
79 beoordelingen
343
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel en knus 2-persoons vakantiehuis in Oostkapelle, vlak bij s...
9, 1
9, 1
64 beoordelingen
256
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Prachtig gelegen 2 persoons vakantiehuis in Oostkapelle
9, 5
Prachtig gelegen 2 persoons vakantiehuis in Oostkapelle
Nederland › Zeeland › Oostkapelle
9, 5
19 beoordelingen
340
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Knus 4 persoons vakantiehuis dichtbij het centrum van Oostkapelle
9, 1
9, 1
56 beoordelingen
252
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
1755
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Vrijstaande comfortabele 6 persoons vakantiewoning met open haard
9, 1
9, 1
49 beoordelingen
450
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 4 persoons vakantiehuis in Oostkapelle - Zeeland
9, 3
Luxe 4 persoons vakantiehuis in Oostkapelle - Zeeland
Nederland › Zeeland › Oostkapelle
9, 3
35 beoordelingen
364
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 4 persoons boerderij-appartement met traditionele sauna vlakbij O...
9, 6
9, 6
60 beoordelingen
779
606
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Rustig gelegen 4-persoons vakantiewoning aan de rand van Oostkapelle
8, 9
8, 9
31 beoordelingen
573
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Ruime 6-persoons vakantiewoning op loopafstand van het strand
8, 7
8, 7
44 beoordelingen
411
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis in Oostkapelle huren?

Leef je uit in Zeeland, boek een vakantiehuis in Oostkapelle. Zo is Oostkapelle een prachtige kustplaats waar veel te beleven is in met name in de zomer. Geniet van plaatselijke evenementen, het strand, het omringende natuurgebied en van een gezellige dorpskern.

Wilt u op vakantie in eigen land? Kies dan voor een vakantie in Zeeland. De kustprovincie in Nederland wordt steeds populairder voor met name kortere vakanties, zoals een week, midweek of weekendje Zeeland.

Het dorp Oostkapelle

Oostkapelle is groeiende als toeristendorp, waar het vroeger met name een agrarisch dorp was. Steeds meer vakantiegangers, badgasten en het dagtoerisme weten Oostkapelle te vinden. Dit ziet u terug in het aanbod van vakantiehuizen, vakantieparken en campings in en rondom het dorp. Ook huidige bewoners van het dorp stellen (gedeeltelijk of geheel) hun woning beschikbaar voor verhuur. Alles is in het dorp te vinden, te denken aan horeca, een VVV-kantoor, supermarkten, fietsverhuur, wekelijkse zomermarkten en diverse winkeltjes. Wat Oostkapelle zo mooi maakt is dat het een directe verbinding heeft met het strand en omliggende natuur (Oranjezon en De Manteling). Tot slot worden er in Oostkapelle het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd, zoals wandelingen over het strand en door de natuur, wekelijkse markten, excursies langs de kust, beachgames en raften.

Het strand van Oostkapelle

Zoals eerder is benoemd, ligt Oostkapelle aan de Noordzeekust. Vanuit het dorp kunt u direct via de strandovergangen het strand op. De hele Noordzeekust in Walcheren staat bekend als een familiestrand. Dit houdt in dat het een veilig en schoon strand is. Een plek waar kinderen in het water en het op het strand kunnen spelen, maar waar ook faciliteiten aanwezig zijn zoals speeltoestellen. Er zijn zes strandovergangen, zoals Duinweg, Berkenbosch, Lage Duintjes en nog twee andere duinovergangen. Op het strand is aan alles gedacht om de badgast zo goed mogelijk te ontzorgen.

Wacht niet langer en boek snel uw vakantiehuis in Oostkapelle

Heerlijkehuisjes.nl heeft voldoende aanbod van vakantiehuizen in Oostkapelle, ondanks dit aanbod zien wij wel dat het snel kan gaan met boekingen in de vakantieperioden. Wees er dus op tijd bij en boek op tijd. Mocht u gewenste vakantiehuis er niet tussen staan? Schroom niet om dan eens een vakantiehuis in Domburg of zoek een ander vakantiehuis in Walcheren.

Wat is er te doen in Oostkapelle?

Dat Oostkapelle een levendig dorp is, is wel bekend. Zo zijn er diverse bezienswaardigheden, evenementen en activiteiten voor volwassenen en kids. Wilt u ook iets anders doen dan zonnebaden op het strand en er eventjes op uit? Zo is er ook buiten Oostkapelle voldoende te ontdekken en te beleven! Daarom hebben we hieronder enkele activiteiten en bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet:

  • Wandelen in natuurgebieden De Manteling en Oranjezon.
  • Dagje naar de Deltapark Neeltje Jans om de dag van de stormvloed in 1953 mee te maken, voor water & fun, een rondvaart en om dierenshows te bekijken.
  • Is het vies weer? Dan kunt u zich met de kids terugtrekken in Zwemparadijs de Parel in Domburg.
  • In Middelburg miniatuurpark/pretpark Mini Mundi bezoeken.
  • Indoor-speeltuin in Aagtekerke Zwierelantijn.
  • Wellnessdag in Kuur- en Beautycentrum de Parel in Domburg.
  • Watersport mogelijkheden in Veere aan het Veersemeer.

Naast het bezoeken van deze activiteiten en bezienswaardigheden, bent u ook binnen een half uur rijden in de grote steden als Middelburg, Vlissingen en Goes. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje cultuur snuiven, shoppen of een terrasje pakken.

Wat kun je allemaal zien in Oostkapelle

Museum Terra Maris

Een prachtig museum dat is gevestigd in kasteel Westhove in natuurgebied de Manteling, dat direct aan het dorp ligt. In dit museum wordt stil gestaan bij de geschiedenis van de natuur in Zeeland. Denk aan het ontstaan van het polderlandschap, verwoestingen van oude dorpen door de kracht van het water en het ontstaan van de delta’s. Achter het kasteel ligt 2,5 hectare aan tuin met diverse landschapstypen die ook terug te vinden zijn in heel Zeeland. Kortom, een bezoek aan dit museum is zeker een aanrader als u in de buurt bent.

Uitzicht over heel Oostkapelle vanuit de dorpskerk
Wat u zeker moet doen met of zonder kinderen, is het beklimmen van de dorpskerk in het centrum van Oostkapelle. Vanuit de top is de wijde omtrek te zien van Oostkapelle. In juli en augustus kunt u de toren beklimmen tussen 19:00 en 20:00 uur. Geniet van een adembenemend uitzicht!

Deltawerken Oosterscheldekering
Binnen vijf minuten noordwaarts rijden komt u op de stormvloedkering van de Oosterschelde. Een meesterstuk van techniek en engineering. Sinds de stormvloed van 1953, waarbij een groot deel van Zeeland onder water stond, zijn deze deltawerken gebouwd om de inwoners van Zeeland te beschermen tegen de zee. Zo kunt u wandelend of fietsend de Deltawerken over.

Uit hoeveel vakantiehuizen kan er gekozen worden?

In het kleine dorpje Oostkapelle zijn veel vakantiehuizen te boeken! Bij ons vindt u bijna 40+ vakantiehuizen, waarvan meer dan de helft behoort tot particuliere eigenaren. Kiest u uit een vakantiehuis van een particulier of wilt u genieten van de voorzieningen van een vakantiepark in Oostkapelle? Daarnaast kunt u kiezen uit prachtige villa's, appartementen en bungalows.