Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Oostkapelle

Op vakantie in Zeeland? Dan is Oostkapelle de perfecte badplaats voor u en uw (klein)kinderen. Met een vakantiehuis op een vakantiepark in dit mooie dorpje in het zuiden van het land, kunt u volop genieten. Lekker uitwaaien, zonnebaden aan het Zeeuwse strand of er gezellig op uit: een vakantiehuis hier betekent een heerlijke vakantie!

Lees meer over Zeeland

2 vakantieparken gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Oostkapelle
Op vakantiepark
filters verwijderen
Bungalowpark Bos en Duin
8, 5
Bungalowpark Bos en Duin
Nederland › Zeeland › Oostkapelle
Mooi bungalowpark nabij het Noordzeestrand
Dichtbij het Strand Bosrijke omgeving Gratis Zwemparadijs
428
299
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Vakantieboerderij De Grote Geere
8, 8
Vakantieboerderij De Grote Geere
Nederland › Zeeland › Oostkapelle
Heerlijke appartementen op Vakantieboerderij De Grote Geere - Oostkapelle - Walcheren
Walcheren Luxe en comfort Landelijk gelegen
472
393
weekend va.
o.b.v. 3 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Oostkapelle

Op vakantie in Zeeland? Dan is Oostkapelle de perfecte badplaats voor u en uw (klein)kinderen. Met een vakantiehuis op een vakantiepark in dit mooie dorpje in het zuiden van het land, kunt u volop genieten. Lekker uitwaaien, zonnebaden aan het Zeeuwse strand of er gezellig op uit: een vakantiehuis hier betekent een heerlijke vakantie!

Oostkapelle ligt gelegen op Walcheren, de gemeente Veere. Ze heeft haar naam te danken aan een kapel die zich in het verleden hier vestigde. Tegenwoordig is het dorp een mooie plaats met vele karakteristieke uitingen. Denk aan de mooie brede stranden, de prachtige dorpskern of de groene natuurgebieden die typerend zijn voor Oostkapelle. Met een vakantiehuis op een vakantiepark in deze omgeving, kunt u Oostkapelle en al haar bezienswaardigheden komen ontdekken.

Oostkapelle in Zeeland

Oostkapelle is gelegen in een mooie streek van Zeeland. Een heerlijke vakantiebestemming voor mensen die van water en strand houden. De Noordzee ligt vlak bij uw vakantiehuis en verwelkomt u graag om over haar stranden te struinen. De stranden van Oostkapelle zijn niet alleen fijn voor de wandelaars, maar ook kinderen kunnen hier goed uit de voeten. Verschillende speeltoestellen zijn te vinden langs de kust. Een echte badplaats voor families dus!

Groene omgeving

Naast de mooie kust, de duinen en dat vele zand kunt u ook genieten van de groene omgeving in Oostkapelle. Het dorp ligt naast twee natuurgebieden: Oranjezon en De Manteling. Deze natuurgebieden zijn het bezoeken zeker waard! Beide gebieden hebben een afwisseling tussen duinlandschap en bos en worden bewoond door talloze vogels. Voor de Oranjezon wordt één euro entree betaald en valt er regelmatig een kunstexpositie te bezoeken. Bent u in Walcheren op vakantie, bezoek dan zeker een van deze natuurgebieden.

Wat valt er te zien?

Genoeg te zien in en om deze plaats. Een vakantie in deze regio betekent: een bezoek aan kasteel Westhove. Dit kasteel dateert uit de 12e eeuw, maar valt door de vele verbouwingen niet meer te herkennen als het origineel. Toch staat dit kasteel boven aan het lijstje van veel toeristen. Het ligt in het natuurgebied De Manteling en staat dus omringt met groene velden, struiken en planten. Bekijk het slot, de slotgrachten, wallen en bruggen en word helemaal terug in de tijd getrokken. Een mooie plek om te bezoeken voor de geschiedenisliefhebbers en cultuursnuivers!

Museum Terra Maris

Kunt u geen genoeg krijgen van de natuur in Zeeland, maar heeft u voor uw gevoel alles al gezien? Ga dan langs bij museum Terra Maris. In dit museum wordt de ontwikkeling van de Zeeuwse natuur met u doorgenomen. Ga mee met de reis die het landschap van deze zuidelijke provincie heeft doorgemaakt. Leer over de Delta, het water en meer. Maar geniet ook van uw kopje koffie bij Museumcafé De Orangerie of koop een leuk aandenken in de museumwinkel.

Erop uit

Walcheren bevat veel wandel-, ruiter-, skeeler- en fietsroutes. Bent u een vakantieganger die er graag op uitgaat en de omgeving leert kennen? De dorpjes langs, een terrasje mee pakken en op de plekjes komen waar anderen niet snel zijn? Stap dan op de fiets of trek uw goede wandelschoenen aan, want er staat u een mooie route te wachten.

Het kunstzinnige Domburg

Het vakantiepark een dag ruilen voor een dorpsbezoek? Leuke keuze! Ga dan naar Domburg; slechts zes minuutjes bij uw vakantiehuis vandaan. Domburg ligt achter het duingebied en wordt ook wel het dorp van kunstenaars genoemd. Jan Toorop en Piet Mondriaan hebben hier veel inspiratie opgedaan voor hun werken. Dit komt mede door het prachtige licht wat Zeeland hen te bieden had, en nog steeds heeft. Kunstliefhebbers zullen razend enthousiast worden van een bezoekje aan dit dorp. Er staan informatieborden op de plekken waar Mondriaan zijn schetsen heeft gemaakt en daarbij kunt u de Mondriaan-route volgen. Deze route is 2,6 kilometer lang. U zal in de schoenen van Piet Mondriaan rondlopen en Domburg zien door de ogen van een echte kunstenaar.

Aan de natuurliefhebbers, mensen die van kunst en cultuur houden, maar ook de gezinnen die hun tijd gewoon lekker aan het strand willen doorbrengen: Oostkapelle verwelkomt u graag. Het kiezen van een vakantiepark in Zeeland start hier!

Wat zijn populaire vakantieparken in Oostkapelle?

Bij heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aantal huisjes op heerlijke vakantieparken. Onze gasten hebben Bungalowpark Bos en Duin en Vakantieboerderij De Grote Geere als heerlijkste vakantieparken in Oostkapelle beoordeeld. Ontdek snel het complete aanbod vakantieparken in Oostkapelle.  

Op welke vakantieparken is mijn hond welkom?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantieparken in Oostkapelle waar uw huisdier van harte welkom is.

Welke vakantieparken in Oostkapelle zijn gelegen aan zee?

Uitwaaien aan het strand, pootje baden in de zee, struinen langs de boulevard. Het kan met een vakantiehuis op een vakantiepark nabij het strand. Zin in een vakantie aan zee? Ontdek dan de vakantieparken aan zee in Oostkapelle. 

Wat is er te doen in Oostkapelle?

Plant u een bezoek of vakantie naar Oostkapelle dan zijn dit de dingen die u op uw lijstje kan zetten: Neem een kijkje bij Museum Terra Maris om de geschiedenis van de natuur te ontdekken. Fiets of wandel door de natuurgebieden en ga zeker een dagje naar het nabij gelegen dorp Domburg. Naast dat kunt u natuurlijk altijd genieten van de Noordzee die achter de mooie duinen ligt!

Waar kan je parkeren in Oostkapelle?

Er zijn in Oostkapelle en rond Domburg meerdere parkeergelegenheden voor u om gebruik van te maken, hieronder vallen:

  • Ambachtsstraat
  • Duinweg
  • Irma 1 en 2
  • Kasteel Westhove
  • Lantsheerstraat
  • Mezgerweg
  • Rozenlaan
  • Sportveld
  • Strandweg

Er zijn een aantal plekken waar betaald moet worden voor een parkeerplaats: dit gaat om kleine parkeerplekken buiten de bebouwde kom, langs de kust. Er wordt verwacht dat dit gaat uitbreiden, dus houdt het voor de zekerheid in de gaten als u een bezoek aan Oostkapelle plant!

Hoe heet het kasteel bij Terra Maris?

Het museum Terra Maris ligt gelegen bij het natuurgebied De Manteling, waar een mooi kasteel staat. De naam hiervan, is het Kasteel Westhove, gelegen tussen Domburg en Oostkapelle. Wanneer komt u Kasteel Westhove bezoeken?