Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Oostrum

Kies voor een vakantiehuis in Oostrum. Dan kiest u voor een verblijf in een groot en gezellig kerkdorp gelegen in de gemeente Venray, nabij het Limburgse Overloon. Tevens verblijft u op korte afstand van de Duitse grens waardoor een uitstapje naar het Duitse Geldern of Rheinberg zo gemaakt is.

Lees meer over Limburg

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Limburg
Oostrum
filters verwijderen
Luxe 6 persoons vakantiehuis op Parc de Witte Vennen in Noord-Limburg.
8, 2
8, 2
14 beoordelingen
490
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 4 persoons vakantiehuis op Parc de Witte Vennen in Noord-Limburg.
8, 7
8, 7
4 beoordelingen
475
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Mooi 5 persoons chalet op Parc De Witte Vennen in Noord-Limburg.
7, 0
7, 0
3 beoordelingen
380
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Oostrum

Kies voor een vakantiehuis in Oostrum. Dan kiest u voor een verblijf in een groot en gezellig kerkdorp gelegen in de gemeente Venray, nabij het Limburgse Overloon. Tevens verblijft u op korte afstand van de Duitse grens waardoor een uitstapje naar het Duitse Geldern of Rheinberg zo gemaakt is.

Vanuit uw vakantiehuis in Oostrum kunt u allerlei kanten op. Van het maken van een lange wandeling door het Nationaal park De Maasduin tot het bezoeken van een leuke stad als Nijmegen. Of Helmond wat op een klein halfuurtje met de auto bij u vandaan ligt of een leuk dagje naar het typische Duitse dopje Goch. Ook is het erg mooi om Haus zu den Fünf Ringen met eigen ogen te zien. Het voormalige herenhuis bevindt zich aan de rand van het marktplein. Met een kleine dertig minuten rijden is het erg leuk om even een kijkje te gaan nemen. Voor de kinderen is het net of ze in Zwitserland zijn, want speelpark Klein Zwitserland biedt uw kinderen de dag van hun leven.

Ontdek de natuur en omgeving vanuit een vakantiehuis bij het bos in Oostrum

Op een kleine tien minuten rijden met de auto vindt u het Nationaal park De Maasduin, hier vindt u van alles. Er zijn tal van fietsroutes te vinden die u leiden langs de mooiste plekjes, daarnaast zijn er tal van restaurants te vinden waar u op het terras kunt genieten van een hapje en een drankje. Houdt u van lekker wandelen of fietsen in de natuur, volg dan één van de vele wandelroutes die u worden aangeboden. Neemt u gerust een goed gevulde tas met eten en drinken mee om lekker rond de middag te gaan picknicken in de natuur. Een kleine vijfenveertig minuten van Oostrum ligt het natuurpark De Pelen. Hier worden dagelijks excursies gegeven Tip: ga zelf met de boswachter op pad om de prachtige natuur op leuke wijze te ontdekken.

Van bijzondere dieren en planten naar grote grazers op de lange mooie heide. De Schotse hooglander die er in grote groepen over de weide grazen. In het voor- en najaar zult u kraanvogels aantreffen en zien overvliegen in grote aantallen. In het bijzonder is dat er maar liefst dertig verschillende vlindersoorten bij elkaar zijn in het wild. 

Oostrum heeft maar liefst zeven verschillende rijksmonumenten. De Grot is één van die monumenten die omstreeks 1909 is gebouwd, in de grot vindt u engelenbeelden die afkomstig zijn uit het Jeruzalemklooster. De Rosmolen is een watermolen op de Oostrumse Beek. Het is een gerenoveerde watermolen uit de 13e eeuw, in 1623 is er pas een schriftelijke melding gemaakt.

Dagje weg tijdens uw vakantie in Oostrum

Een kleine tien minuten rijden met de auto komt u bij één van de oorlogsmonumenten in Oostrum. Bij dit monument wordt u alles verteld over Nederland in de tweede wereld oorlog. Er staan dingen voor u klaar die u kunt bekijken en aanraken, deze spullen werden gebruikt in de tweede wereld oorlog. Als u meer van wat actie houdt met de kinderen is het leuk om naar attractiepark Toverland te gaan. Dit pretpark bevindt zich op een kleine twintig minuten rijden met de auto. U en uw kinderen beleven hier de dag van uw leven. Als de kinderen even lekker aan het spelen zijn of lekker in een attractie zitten is het voor u even lekker genieten op een terrasje. Bent u meer van de snelheid en super gave auto’s dan is Raceway Venray echt iets om even bij langs te gaan. Race als een echt coureur over de baan in een super snelle auto of kom langs bij één van de vele racen die er worden gehouden. Een dagje lekker genieten middenin een mooie omgeving? Dan is Dagstrand Seurenheide echt wat voor u. Een klein tien minuten met de auto en dan lekker genieten op het strand en af en toe in het water. De kinderen zullen zich geen moment vervelen terwijl u lekker geniet in de zon.

Geen vakantie gepland?

Heeft u nog geen vakantie gepland? Dan is Oostrum de perfecte plek voor u. Wilt u er even tussen uit met uw gezin en genieten van veel verschillende activiteiten rond om een vakantie huis in Oostrum. Of racen op het circuit van Venray, alles is mogelijk in en rondom Oostrum.