Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...

Faciliteiten

Ligging

Type accommodatie

Korting

Vakantiehuis Putten

Geniet vanuit uw vakantiehuis in Putten van een geweldige vakantie. Het leuke stadje Putten ligt in de provincie Gelderland op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Op een kleine twintig minuten rijden met de auto kunt u in de geweldige plaatsen Nijkerk, Harderwijk en Barneveld komen. Ga gezellig shoppen in Barneveld of naar 't Dolfinarium.

9 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Gelderland
Putten
filters verwijderen
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
32 beoordelingen
405
week va.
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
9 beoordelingen
318
294
weekend va.
9, 3
9, 3
Heerlijk
4 beoordelingen
301
weekend va.
8, 7
8, 7
Heerlijk
13 beoordelingen
370
weekend va.
8, 6
8, 6
Heerlijk
10 beoordelingen
308
286
weekend va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
5 beoordelingen
323
301
weekend va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
13 beoordelingen
308
weekend va.
8, 1
8, 1
Zeer goed
8 beoordelingen
370
weekend va.
298
weekend va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Putten

Groepsaccommodaties in Putten.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een grote groep dan is een groepsaccommodatie in Putten  precies wat u zoekt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het vieren van uw jaarlijkse familieweekend of ga er met een ander groot gezelschap even tussen uit. De groepsaccommodaties zijn sfeervol en ruim ingericht waardoor het u en de groep aan niets zal ontbreken. De accommodaties zijn op een kleine loopafstand van het bos te vinden, het is altijd wel gezellig om spelletjes in het bos te doen. In het centrum van Putten ligt het Bowling- &Partycentrum, hier kunt u na 22:00 helemaal los gaan dan gaat de muziek harder komt er rook en gaan er lasers door de zaal heen.

Ontdek de natuur vanuit uw vakantiehuis in Putten

Als u echt van de natuur wilt genieten is het mogelijk, twintig minuten rijden met de auto vanaf uw vakantiehuis in Putten. U zult aankomen bij de Veluwe, dit geweldige natuurgebied heeft zoveel mogelijkheden en bezienswaardigheden. De grote heide waar u verschillende grote grazers tegen kunt bewonderen die lekker aan het grazen zijn. Grote grazers bestaan uit: edelherten, konink schotse hooglander en de reeën. De Veluwe bestaat uit verschillende gebieden die zijn samengevoegd, zo kunt u heide, vennen, bossen en beken aantreffen. Volg een van de vele wandel- en fietstochten door het hele gebied heen. U kunt ook een dag op pand met een boswachter en bekijk de natuur van verschillende kanten. Kijk wat een boswachter doet om de natuur in zijn gareel te houden.

Wat te doen tijdens uw vakantie in Putten?

Vanuit uw vakantiehuis in Putten kunt u verschillende leuke steden bezoeken in de directe omgeving. Harderwijk, Nijkerk en Barneveld liggen allemaal niet verder dan een halfuurtje rijden met de auto vanaf uw vakantiehuis in Putten

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Harderwijk. Houdt u water en dieren, dan is het dolfinarium echt een top ervaring. Er worden meerdere keren op een dag een ect op gevoerd met een van de dieren op het park. Of bewonder de grote hoofdshow die twee keer per dag opgevoerd word in het grote bassain. Als u meer van actie houd dan is Klimbos Garderen in Barenveld echt iets voor u! Volg één van de verschillende routes op de verschillende hoogtes. De hoogste route is 25 meter hoog, natuurlijk zijn er ook routes voor kinderen deze zijn 5 meter hoog. Wanneer u Nijkerk wilt bezoeken kunt u dat via het land doen maar ook via één van de vele rondvaarten die er op een dag worden gehouden. Vaar rondom en door het centrum van de stad, kom meer te weten over de plannen van stad en de geschiedenis van de stad. Neem ook bij mooi weer een bezoekje aan Surfschool Zeewolde, leer hier hoe u kunt surfen op een echte wilde zee en te stralen op het water.

Nog geen ingevulde vakantie?

Een vakantiehuis in Putten biedt u alle mogelijkheden voor een geweldige vakantie of weekendje weg. Er even tussen uit met het hele gezin, in Putten kunt u alle kanten op van even lekker met de boot varen tot aan lekker winkelen in Nijkerk. Of geniet van een lekker borreltje op een terras tijdens uw bezoek aan Barneveld.