Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis 's-Heerenhoek

’s-Heerenhoek is een heerlijke bestemming voor uw volgende vakantie. Dit pittoreske dorp op Zuid-Beveland is perfect voor wie graag fietst en wandelt. In de buurt is er van alles te zien en te beleven, dus u hoeft zich hier geen moment te vervelen. Boek een vakantiehuis en geniet van Zeeland op z’n mooist!

Lees meer over Zeeland

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
's-Heerenhoek
filters verwijderen
Prachtige 12-14 persoons vakantieboerderij in ’s-Heerenhoek op Zuid-Be...
9, 3
9, 3
15 beoordelingen
1354
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis ’s-Heerenhoek

’s-Heerenhoek is een heerlijke bestemming voor uw volgende vakantie. Dit pittoreske dorp op Zuid-Beveland is perfect voor wie graag fietst en wandelt. In de buurt is er van alles te zien en te beleven, dus u hoeft zich hier geen moment te vervelen. Boek een vakantiehuis en geniet van Zeeland op z’n mooist!

’s-Heerenhoek

’s-Heerenhoek is een dorp op het Zeeuwse Zuid-Beveland. Het ligt ten zuidwesten van Goes, en is in 1616 ontstaan na de inpoldering van de Borsselepolder.

In het dorp is de Sint-Wilibrorduskerk een bezienswaardigheid. De kerk stamt uit 1874 en is gebouwd in neogotische stijl. Een van de kerkklokken is gemaakt in 1620. In de kerk kunt u nog de neogotische altaren en koorramen uit de bouwtijd bewonderen.

Wist u dat ’s-Heerenhoek een eigen ‘liefdesbrug’ heeft? Net als in de wereldsteden Parijs en New York kunnen verliefde stelletjes hier hun liefde bezegelen door een slot op te hangen. De brug ligt over de vijver in het centrum van het dorp. Misschien een idee voor als u er op vakantie bent?

Natuur in ’s-Heerenhoek

Vanuit uw vakantiehuis in ’s-Heerenbroek kunt u er prima op uit om de omgeving te verkennen. Er zijn hier namelijk meerdere wandel- en fietsroutes uitgezet. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en geniet van de schitterende bloemdijken, verlaten paadjes en beschermde natuurgebieden.

Ten zuiden van het dorp bevindt zich de Westeindse Weel, een prachtig natuurgebied dat echt een bezoekje waard is. Het is een plek waar veel verschillende vogels rusten, broeden en hun voedsel vinden. De planten die er voorkomen zijn heel bijzonder. Dit komt omdat er zowel een zoet- als zoutwaterbodem in het gebied is.

Ook natuurgebied ’t Sloe is erg mooi. Het vormt als het ware een groene buffer tussen Borssele en het industriegebied dat er in de buurt ligt. U kunt hier heerlijk wandelen door de natuur. Onderweg loopt u langs slingerende kreken, rietkragen met rietvogels en graslanden met koeien. Een mooie plek waar ook eenden, kikkers, hazen en reeën een thuis hebben gevonden.

Wat te doen in de buurt van ’s-Heerenhoek

Als u op vakantie bent in ’s-Heerenhoek, bezoek dan zeker ook het Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp. Dit museum staat in het teken van de provincie Zeeland tijdens de jaren van de Tweede Wereldoorlog. Er is vooral veel aandacht voor de Slag om de Schelde: de strijd tussen de geallieerde en Duitse troepen om de controle over de Westerschelde. Dit was een belangrijke vaarweg naar de haven van Antwerpen.

Houdt u van dieren? Op alpacaboerderij Alpaca Zeeland in Nieuwdorp kunt u kennismaken met alpaca’s. Deze zachtaardige beesten zijn familie van de lama en worden de laatste jaren steeds populairder. U leert er van alles over en u kunt zelfs een wandeling met ze maken. Lama’s kunnen ook gemakkelijk door kinderen benaderd worden. Een leuk uitje voor jong en oud dus.

De kids zullen zich trouwens ook prima vermaken in Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme. Dit kleine attractie- en dierenpark heeft onder andere een tropische tuin met ongeveer vijftig tropische diersoorten, een fossielenmijn, een dino-expo, een overdekte speeljungle en een waterspeeltuin buiten. Aan het eind van een dag spelen kan iedereen lekker aanschuiven in het restaurant.

Huur een vakantiehuis in ’s-Heerenhoek

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie op Zuid-Beveland? Huur een vakantiehuis in ’s-Heerenhoek! Kom naar Zeeland en ontdek deze zonnige provincie.

Waar ligt ’s-Heerenhoek?

’s-Heerenhoek is een dorp op het Zeeuwse Zuid-Beveland. Het ligt ten zuidwesten van Goes.

Wat is er te doen in de buurt van ’s-Heerenbroek?

Voor geïnteresseerden in geschiedenis is het Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp een aanrader. Het staat in het teken van de provincie Zeeland tijdens de jaren van de Tweede Wereldoorlog. Voor dierenliefhebbers is alpacaboerderij Alpaca Zeeland in Nieuwdorp leuk. Hier kunt u kennismaken met deze zachtaardige beesten. Voor kids is Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme een tip. Dit is een klein attractie- en dierenpark.

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in ‘s-Heerenbroek?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vakantiehuizen in ‘s-Heerenbroek vindt u altijd uw heerlijke huisje.