Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Stegeren-Ommen

Stegeren-Ommen is een kleine buurtschap die in Ommen ligt. Voor fiets- en wandelliefhebbers is Stegeren-Ommen een prachtige locatie vanwege de bosgebieden, heidegronden en de nabijgelegen Vecht bij Junne. Vanuit uw vakantiehuis in Stegeren-Ommen zijn de plaatsen Zwolle en Hoogeveen makkelijk binnen een half uurtje met de auto te bereiken.

Lees meer over Overijssel

2 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Overijssel
Stegeren-Ommen
filters verwijderen
Leuk 2 persoons vakantiehuis nabij Ommen
9, 2
Leuk 2 persoons vakantiehuis nabij Ommen
Nederland › Overijssel › Stegeren-Ommen
9, 2
Heerlijk
30 beoordelingen
268
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Leuk twee persoons vakantiehuis nabij Ommen in Overijssel.
9, 2
Leuk twee persoons vakantiehuis nabij Ommen in Overijssel.
Nederland › Overijssel › Stegeren-Ommen
9, 2
Heerlijk
25 beoordelingen
268
weekend va.
o.b.v. 2 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Stegeren-Ommen

Stegeren-Ommen is een kleine buurtschap die in Ommen ligt. Voor fiets- en wandelliefhebbers is Stegeren-Ommen een prachtige locatie vanwege de bosgebieden, heidegronden en de nabijgelegen Vecht bij Junne. Vanuit uw vakantiehuis in Stegeren-Ommen zijn de plaatsen Zwolle en Hoogeveen makkelijk binnen een half uurtje met de auto te bereiken.

U zult zich geen enkel moment vervelen in Stegeren-Ommen. Hier vindt u rust en stilte. Wanneer u de drukte en leuke winkels wilt opzoeken is dit prima te doen door een middagje naar Zwolle te gaan. Stegeren-Ommen is ook zeer ideaal voor wandeltochten door de fraaie natuur in het Overijsselse Vechtdal. Het startpunt is uitspanning De Bootsman, hier kunt u eenvoudig parkeren of uw fiets wegzetten. Wandelkaarten kunt u kopen bij VVV’s in het gebied of bij boekhandels. Bent u graag zelfstandig in het vakantiehuis? Huur een particuliere Vakantiehuis in Stegeren-Ommen waar u de privacy heeft.

Vakantie vieren in Stegeren Ommen met het gezin?

Voor een gezellige familiedag is Boerengolfboerderij ’t Schöttincksflier zeker een aanrader. Speel hier leuke spelletjes samen met uw familie, daarnaast kunt u natuurlijk ook met uw vrienden komen. Hier kunt u drie verschillende soorten spelletjes spelen, dit zijn: boerengolf, boerenspelen en klompen schilderen. Daarbuiten kunnen er ook wandel- , fiets- en huifkartochten georganiseerd worden door de begeleiders. Tevens kunt u hier picknicken samen met uw gezin, familie of vrienden.

Een dagje naar Zwolle tijdens uw vakantie in Stegeren Ommen

Ontspan heerlijk in de Sauna Swoll wat in Zwolle ligt. Maak gebruik van de vele faciliteiten in het saunacomplex. Hydrateren in de sauna, zwemmen in het zwembad of zelfs slapen. Neem een dutje of een lange snurkpartij, van alles mag er gedaan worden. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Uw lichaam verdient een goede behandeling, Sauna Swoll zorgt daarvoor. Neem een heerlijke massage van 30 minuten, 45 minuten of een uur. Laat een gezichtsbehandeling doen of bruin bij onder de zonnebank. Zorg er daarna voor dat je huid tiptop in orde is met een Rasul behandeling. Door het aanbrengen van de klei op de huid zullen bacteriën en dode huidcellen verwijderd worden. Hierna voelt u zich als herboren. Na een heerlijk dagje in de sauna kunt u ervoor kiezen om nog een hapje te gaan eten in het restaurant. Geniet van de heerlijke bistro-keuken. Buiten de gevarieerde kaart, zijn er regelmatig verrassende specialiteiten van de kok. Kortom hier is werkelijk van alles te doen als het om schoonheid, behandelingen en rust gaat.

Zwolle bezoeken vanuit de vakantiehuizen in Stegeren Ommen

In Zwolle bevinden zich twee grote theaterzalen. Heeft u zin in een leuk dagje vol cultuur? 
 

Neem na de show samen een lekker drankje of een hapje bij de Tapasbar Mizu en klets gezellig na over de leuke show waar u naar toe bent geweest. Bezoek dan Odeon of De Spiegel in Zwolle en verzeker uzelf van een mooie show, want er zijn zoveel keuzes dat er hoe dan ook wel een leuke alternatief zal zijn. Cabaret, dans of opera, het aanbod is erg diep, voor ieder wat wils.

Een dagje naar een pretpark tijdens uw vakantie in Stegeren Ommen

Breng een bezoek aan Attractiepark Slagharen in Slagharen of kom naar Avonturenpark Hellendoorn wat ook in Hellendoorn ligt. In beide parken zijn er verschillende soorten attracties waar u plezier beleeft, het gaat van de grote glijbaan tot de achtbaan. Het verschil tussen de twee parken is dat de Avonturenpark Hellendoorn iets meer geschikter is voor kinderen tot rond de 10 tot 12 jaar. Maak hier samen een leuk dagje van, ook leuk voor de kinderen. Stap samen in leuke attracties en krijg een geweldige kick in de achtbanen. Neem aan het eind van de leuke dag een lekker bakje patat met mayo of ketchup. Of neem lekker broodje frikandel.

Leuke uitjes en bezienswaardigheden in Hoogeveen tijdens uw vakantie in Stegeren-Ommen

Hier in Hoogeveen kan iedereen komen karten. Zowel jong als oud is hier meer dan welkom. Met 62 kilometer per uur race je werkelijk als een coureur over het asfalt. Kinderen dienen wel een minimale lengte van 1,60 meter te hebben. Kinderen die kleiner zijn dan de norm hoeven niet te treuren. Zij kunnen gewoon de juniorkarts nemen die begrenzers hebben.

Heeft u wel eens gevlogen? Dit is namelijk de kans, met BVM events vliegt u samen met een ervaren instructeur in een zweefvliegtuig. Voel je zo vrij als een vogel in een zweefvliegtuig. Dit heeft dan ook geen motor, hij wordt aangetrokken door een motorische vliegtuig en wordt uiteindelijk in de lucht losgelaten. Hierna zweeft u op 600 meter hoogte in de lucht onder begeleiding en komt u uiteindelijk weer veilig op de grond terecht. Voor vertrek krijgt u het één en ander te horen over wat er allemaal precies gaat gebeuren. Aan het eind krijgt u een 'doopvluchtcertificaat' mee als aandenken. Houdt u niet erg van het bezoeken van allerlei plaatsen? Huur een vakantiehuis op een vakantiepark in Stegeren-Ommen. Hier is alles al geregeld en hoeft u niet andere plaatsen te bezoeken voor een activiteit,

Kortom, een vakantie in Stegeren-Ommen ideaal vanwege de veelzijdigheid. Geniet van rustig wandelen over het Overijsselse Vechtdal of stap in de achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn.