Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Stramproy

Ga een keer lekker naar het zuiden van het land en verblijf in een vakantiehuis in Stramproy. Stramproy is een dorp gelegen in Limburg, vlakbij Weert en tegen de Belgische grens aan. Om en nabij Stramproy liggen veel mooie natuurgebieden waardoor Stramproy al jaren een populaire bestemming is voor toeristen.

Lees meer over Limburg

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Limburg
Stramproy
filters verwijderen
Gezellige vakantiehuis voor 5 personen in Limburg
6, 2
Gezellige vakantiehuis voor 5 personen in Limburg
Nederland › Limburg › Stramproy
6, 2
51 beoordelingen
370
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 2 persoons vakantiehuis met veranda in Limburg aan de Belgische g...
8, 5
8, 5
6 beoordelingen
354
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Mooi 5 persoons vakantiehuis op gezellig familiepark in Limburg
7, 3
7, 3
17 beoordelingen
298
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Vakantiewoning voor 10 personen gelegen op een vakantiepark in Limburg
8, 7
8, 7
1 beoordeling
675
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Geschakelde bungalows voor 8 personen gelegen op een vakantiepark in L...
7, 4
7, 4
77 beoordelingen
675
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis in Stramproy huren?

Ga een keer lekker naar het zuiden van het land en verblijf in een vakantiehuis in Stramproy. Stramproy is een dorp gelegen in Limburg, vlakbij Weert en tegen de Belgische grens aan. Om en nabij Stramproy liggen veel mooie natuurgebieden waardoor Stramproy al jaren een populaire bestemming is voor toeristen.

Lekker een weekje genieten in uw vakantiehuis of groepsaccommodatie in Stramproy van de Limburgse gezelligheid.  Ook kunt u vanuit uw vakantiehuis in Stramproy de grens over om mooie Belgische steden te bezoeken. Ontdek dit mooie gebied in het zuiden van Nederland en geniet van uw welverdiende vakantie in Stramproy.

Geniet van de natuur tijdens uw vakantie in Stramproy

Tijdens uw vakantie in Stramproy is er genoeg te genieten voor natuurliefhebbers. Ten westen van Stramproy ligt natuurgebied Areven. Dit afwisselende natuurgebied met bos, weilanden en hooilanden is uitermate geschikt om lekker te wandelen of te fietsen. Op de verschillende uitgezette wandel– en fietsroutes kunt u de mooie natuur in dit gebied ontdekken. De natte plekken in de Areven zijn een mooie leefomgeving voor allerlei amfibieën, zoals de klein watersalamander, alpensalamander, de groene kikker en de bruine kikker. In het bosgebied komen vele soorten vleermuizen voor.

Voor de liefhebber van bijzondere insecten is een bezoek aan natuurgebied de Tungelerwallen zeker de moeite waard. Dit natuurgebied bestaat voornamelijk uit dennenbos, stukken heide en stuifzand. In dit gebied komen bijzondere insecten voor zoals de mierenleeuw, bijenwolf, harkwesp en de veldkrekel, ook vindt u hier veel sprinkhanen. Als u dit natuurgebied op een rustige manier wilt verkennen kunt u gebruik maken van de wandelroutes die zijn uitgezet. Wilt u het gebied op een iets actievere manier verkennen dan kunt u gebruik maken van de mountainbikeroutes of de ruiterroutes. De Stramproyse heide is een klein natuurgebied van 32 hectare groot. Het gebied bestaat voornamelijk uit heide, stuifzand en bos. Dit gebied kunt u verkennen door middel van verschillende wandel en fietsroutes.

Leuke uitjes tijdens uw vakantie in Stramproy

Er zijn voldoende leuke uitjes en bezienswaardigheden te vinden tijdens uw vakantie in Stramproy. Voor kinderen is het leuk om een dagje naar Kinderpretland in Weert te gaan. Kinderpretland beschikt over een binnenspeeltuin van 2000 vierkante meter en een buitenspeeltuin van maar liefst 10.000 vierkante meter. De binnenspeelplaats bestaat uit vier etages, dus bij slecht weer is er binnen nog genoeg te beleven.

De binnenspeelplaats is één grote jungle met verschillende glijbanen en klimtoestellen, ook kunnen uw kinderen lekker spelen in de ballenbak en op de springkussens. Voor de peuters is er een eigen speelhoek zodat deze zich ongestoord kunnen vermaken. Bij mooi weer kunnen uw kinderen ook lekker spelen op de buitenspeelplaats. Hier staan verschillende glijbanen, schommels, een kabelbaan en nog veel meer. Ook is er een waterplas met een strandje waar de kinderen lekker kunnen zwemmen of kunnen spelen op de touwbrug en de glijbaan. Terwijl uw kinderen plezier maken in de speeltuin kunt uw lekker genieten van een bakje koffie op het binnen of buitenterras.

Ook kunt u met uw kinderen een bezoek brengen aan de Efteling. Met een uurtje rijden bent u bij dit bekende pretpark. Geniet in dit sprookjesachtige pretpark van de mooiste attracties en leuke sprookjesfiguren.

In Nederweert kunt u een bezoek brengen aan openluchtmuseum Eynderhoof. In dit museum waant u zich rond het jaar 1900. Hier kunt u ontdekken hoe de mensen leefden, woonden, werkten en speelden rond het jaar 1900. In dit openluchtmuseum staan verscheidene prachtige gebouwen van vroeger die helemaal weer opnieuw zijn opgebouwd. Spelen, eten, drinken, knutselen en ontdekken, een dag je naar openluchtmuseum Eynderloof is een beleving voor jong en oud. Kortom, er zijn voldoende activiteiten te bezoeken vanuit uw vakantiehuis in Stramproy.

Vakantiehuis op vakantiepark in Stramproy

Wat uw vakantie extra leuk kan maken is een vakantiehuis op een vakantiepark in Stramproy. Op een vakantiepark kunnen uw kinderen zich vermaken met de verschillende recreatiemogelijkheden die het park biedt zoals voetballen, tafeltennissen, zwemmen, vissen en lekker spelen in een speeltuin. Ieder vakantiepark beschikt wel over een restaurant waar u lekker kunt ontbijten, lunchen, dineren en gewoon een lekker kopje koffie of een borrel drinken. Op een vakantiepark hangt altijd een gemoedelijke sfeer, waardoor u makkelijk in contact komt met andere mensen en gezellige gesprekken kunt voeren. Bekijk het aanbod en geniet van de voordelen van een vakantiepark in  Stramproy.

Wilt u Limburg van een andere kant bewonderen? Bekijk dan het aanbod vakantiehuizen in Limburg en vindt u gewenste vakantiebestemming.