Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Wageningen

Een vakantiehuis in Wageningen is een zeer mooie gelegenheid om Wageningen en haar nabije omgeving te ontdekken. Wageningen is een stad in de provincie Gelderland. Het ligt aan de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Neder-Rijn. Wageningen beschikt over de laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg.

Lees meer over Gelderland

4 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Gelderland
Wageningen
filters verwijderen
3 persoons vakantiehuis op Recreatiepark de Wielerbaan
Nederland › Gelderland › Wageningen
298
283
weekend va.
o.b.v. 3 personen
4 persoons chalet op Recreatiepark de Wielerbaan
Nederland › Gelderland › Wageningen
317
302
weekend va.
o.b.v. 4 personen
5 persoons vakantiehuis op Recreatiepark de Wielerbaan
Nederland › Gelderland › Wageningen
332
316
weekend va.
o.b.v. 4 personen
347
329
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Wageningen

Een vakantiehuis in Wageningen is een zeer mooie gelegenheid om Wageningen en haar nabije omgeving te ontdekken. Wageningen is een stad in de provincie Gelderland. Het ligt aan de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Neder-Rijn. Wageningen beschikt over de laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg.

De gemeente Wageningen heeft drie woonkernen: Wageningen, Wageningen-Hoog en Nude. Beleef een prachtige vakantie in Wageningen. Met prachtige vakantiehuizen, schitterende natuur en velen bezienswaardigheden en activiteiten is Wageningen een prima oord om uw vakantie door te brengen. Tijdens uw weekend, midweek of weekje weg geniet u van Wageningen en omgeving. Bekijk snel het aanbod op de site en plan vandaag nog uw vakantie in het schitterende Gelderland.

Ontdek de natuur in en rondom Wageningen

Tijdens uw vakantie in Wageningen kunt u genieten van de prachtige omgeving die deze stad te bieden heeft. Wageningen ligt tussen de Betuwe en de Veluwe, dus de natuur is volledig om u heen. Vanuit het bruisende centrum bent u op loopafstand van prachtige tuinen en historische grachten. Wageningen wordt omringd door de natuur. In het oosten van Wageningen begint de Veluwe met zijn prachtige bossen, stuwwallen en beken. In het zuiden stroomt de Neder-Rijn, omringd door een ruige avontuurlijke omgeving. Bij de rivier ligt de Betuwe. In het westen zijn de bossen en beken van de Utrechtse Heuvelrug in de Gelderse Vallei. Voor wandelaars en fietsers is dit natuurgebied prachtig en zullen zij volledig aan hun trekken komen. Er zijn verschillende paaltjesroute, stadsgrachtwandelingen, wandelroutes, rondleidingen, fietsroutes, beekdalen en nog veel meer. Als natuurliefhebber bent u hier als een vis in het water. De Veluwe heeft een lange historie en mede daardoor een interessante cultuur. Op veel plekken is het verleden terug te zien in de vorm van oude hoge stadsmuren en indrukwekkende vestigingen. Veel mensen beschouwen dit als een mooie, indrukwekkende ervaring die zeker de moeite waard was.

Bezienswaardigheden en activiteiten in en rondom Wageningen

Wageningen kent een lange geschiedenis en u vindt er dan ook veel monumentale objecten die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Daarnaast heeft de vestiging van het landbouwkundig onderwijs de stad veel impulsen gegeven. In Wageningen staat de Casteelse Poort, een prachtig musea van vroeger. Ook beschikt Wageningen over een zwembad, een theater, culinaire restaurants, diverse horeca aangelegenheden, pannenkoek restaurant, een bloempluktuin, een schietbaan waar clinics te volgen zijn en nog veel meer! Zoals u ziet, er is in Wageningen voldoende te beleven. Wilt u toch meer van de omgeving zien? Ook dat is mogelijk.  

De provincie Gelderland staat om de vele natuurparken bekend. Binnen een straal van 15 kilometer zijn er drie grote natuurparken. “Het Nationale Park De Hoge Veluwe”, “Ouwehands Dierenpark” en “Burgers Zoo” zijn drie parken die zeer populair zijn. De parken zijn geschikt voor jong en oud, dus een leuke activiteit voor het hele gezin! Met allemaal verschillende dieren beleeft u genoeg avontuur. Daarnaast zijn er nog enerverende museums waar naast het bezichtigen ook actieve activiteiten georganiseerd worden. Denk hierbij aan “het Airborne Museum” of het Kröller-Müller museum. Het Airborne Museum is een museum over de slag bij Arnhem. Een prachtig museum waar ook zeer interessante rondleidingen worden gegeven. Een absolute aanrader is het kasteel Doorwerth. Een prachtig kasteel, waar u uw eigen route kunt plannen. Alles staat duidelijk beschreven en er is een leerzame speurtocht voor kinderen. Maar wilt u gewoon even rustig genieten? Dan kunt u plaats nemen in het prachtige restaurant in het kasteel. Voor de rest zijn er in een straal van 14 kilometer twee wellness-centre te vinden wat vooral onder jongeren een populaire activiteit is.  Daarnaast zijn er in Wageningen en omgeving veel discotheken en barretjes waar jongeren tot in de vroege uurtjes kunnen genieten van hun vakantie.

Vakantiehuis huren in een bosrijke omgeving in Wageningen

Tijdens uw vakantie in Wageningen op zoek naar een vakantiehuis bij bos in Wageningen? Dan bent u op deze site aan het juiste adres. In een prachtige accommodatie omgeven door bosrijke gebieden kunt u helemaal tot rust komen. U kunt wandelen in de Veluwe of in de Gelderse Vallei waarmee u tegelijkertijd de Utrechtse heuvelrug aanschouwt. Voor een buitenmens zijn vakantiehuizen in Wageningen een geschikte plek om heen te gaan. Heerlijk vertoeven in sfeervolle vakantiehuizen op een rustige verblijfplaats. Rond het huis beschikt u over een mooie tuin, terras, tuinmeubelen en eigen parkeergelegenheid. De accommodaties beschikken over internet en zijn geschikt voor huisdieren. De ligging is op vakantieparken of bij bos. U geniet van uw vakantie in een prachtige chalet.

Speciale aanbiedingen vakantiehuizen Wageningen

Vakantiehuizen met aanbiedingen in Wageningen maakt u vakantie nog net iets leuker dan dat het al is. Vakantiehuizen in Wageningen zijn gelegen op de mooiste locaties met een prachtige natuur en bezienswaardigheden in de omgeving. Neem snel een kijkje bij het aanbod en profiteer direct van de voordeligste aanbiedingen! Voor meer bestemmingen en kortingen in deze provincie gaat u naar de vakantiehuizen in Gelderland.