Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Zuna

Met een vakantiehuis in Zuna verblijft u op een prachtige locatie nabij de Sallandse Heuvelrug in het mooie Twenteland. Vanuit Zuna kunt u alle kanten op in Overijssel! Dit omdat het dorpje in het midden van de provincie gelegen is. Zo kunt u mooie steden bezoeken als Enschede, Zwolle en Deventer en natuurliefhebbers van kunnen zich vermaken.

Lees meer over Overijssel

45 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Overijssel
Zuna
filters verwijderen
349
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 4 pers. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vakant...
7, 3
7, 3
2 beoordelingen
560
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Vakantiehuis met Sauna en Hottub op Vakantiepark Mölke
7, 0
7, 0
3 beoordelingen
560
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
4 p. Vakantiehuis met sauna op Vakantiepark Mölke, een superleuke vaka...
8, 3
8, 3
1 beoordeling
341
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 4 p.vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vak...
8, 0
8, 0
1 beoordeling
408
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aangepast 6 p. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke vaka...
7, 0
7, 0
2 beoordelingen
349
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 6 p. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een superleuke va...
7, 3
7, 3
6 beoordelingen
363
327
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Vier persoons Glamplodge op Vakantiepark Mölke | Een superleuke vakant...
7, 7
7, 7
1 beoordeling
311
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 14 persoons groepsaccommodatie op Vakantiepark Mölke
8, 0
8, 0
1 beoordeling
1955
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 5 persoons vakantiehuis op Vakantiepark Mölke
8, 3
8, 3
2 beoordelingen
366
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis in Zuna

Met een vakantiehuis in Zuna verblijft u op een prachtige locatie nabij de Sallandse Heuvelrug in het mooie Twenteland. Vanuit Zuna kunt u alle kanten op in Overijssel! Dit omdat het dorpje in het midden van de provincie gelegen is. Zo kunt u mooie steden bezoeken als Enschede, Zwolle en Deventer en natuurliefhebbers van kunnen zich vermaken.

Ook voor gezinnen met kinderen is er in Zuna veel te beleven! Zo kunt u een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of Ponypark Slagharen, maar ook een dag naar Klimpark Adventure World is erg leuk. Kortom, in Zuna is genoeg te doen voor jong en oud. Geniet samen met uw gezin, familie of vriendengroep van een heerlijke vakantie in Zuna.

Trek de natuur in vanuit de vakantiehuizen in Zuna

Met een vakantiehuis in Zuna verblijft u vlak bij Nationaal Park Sallandse Rug. Dit natuurgebied, ongeveer 35 kilometer groot, is gelegen tussen Hellendoorn en Holten. De Sallandse Heuvelrug is een stuwwal die zo’n 150.000 jaar geleden ontstaan is in de ijstijd. Tot de Middeleeuwen bestond dit gebied vooral uit heide en er waren zandverstuivingen. Aan het eind van de negentiende eeuw zijn er veel heuvels bebost om de zandverstuivingen tegen te gaan. Later zijn er weer meer stukken heide handmatig aangebracht om het oude beeld weer een beetje te herstellen. Ook voor dierenliefhebbers is de Sallandse Heuvelrug een verademing. De laatste populatie korhoenders in Nederland leven in dit gebied. Verder zijn de zeldzame dieren in dit gebied de nachtzwaluw, de levendbarende hagedis, de zandhagedis, de bruine kikker, de karmsalamander en nog veel meer. De bossen die het natuurgebied rijk is bestaan voornamelijk uit grove den en jonger naaldhout als douglasspar en lariks. Dit mooie natuurgebied is op verschillende manieren te ontdekken. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes, zodat u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur. Voor de sportievelingen onder ons is het zeker een aanrader om rond te crossen op de mountainbikeroutes die er zijn. De hoogteverschillen in dit gebied maken het mountainbiken een stuk spectaculairder. Een andere mooie manier om dit gebied te verkennen is per paard. Wat is er mooier om samen met uw paard rond te draven in dit schitterende natuurgebied. Voor de kinderen is er een speelbospad waar ze lekker kunnen klimmen, klauteren, slingeren, schommelen en mooie hutten kunnen bouwen. Dus voor mooie natuur bent u bij de Sallandse Heuvelruig aan het juiste adres tijdens uw vakantie in Zuna.

Maak mooie uitstapjes met het hele gezin vanuit een vakantiehuis in Zuna

Qua activiteiten is er voldoende te beleven vanuit uw vakantiehuis in Zuna. Ten zuiden van Zuna ligt de stad Rijssen, hier kunt u een bezoek brengen aan het Internationaal Brandweermuseum. Dit museum neemt u mee door de geschiedenis van de Brandweer. Het museum beschikt over een collectie van ongeveer 15.000 objecten afkomstig van over de hele wereld. In deze collectie ziet u brandweermateriaal die brandweerkorpsen over de hele wereld hebben gebruikt, dit gaat van helmen naar complete brandweerwagens. In hetzelfde gebouw als het Internationaal Brandweermuseum vindt u het Rijssens Museum.

Dit museum toont u de geschiedenis van het Twentse stadje Rijssen.

Wilt u uw kinderen een onvergetelijke dag geven tijdens uw vakantie in Zuna? Neem ze dan een dagje mee naar Avonturenpark Hellendoorn. Dit Attractiepark beschikt over 35 attracties geschikt voor jong en oud. Van achtbanen en wildwaterbanen tot een zweefmolen en een schommelschip. Voor de kleinsten zijn er buiten een aantal rustige attracties ook mooie speelplaatsen zowel op het droge als in het water. Ook zijn er verschillende hallen waar mensen kunnen schieten en gamen. Verder worden er elk jaar verschillende shows opgevoerd. Natuurlijk kunt u tussen alle drukte van spelende kinderen altijd even een rustig terrasje zoeken om lekker wat te eten en te drinken.

In en rondom de vakantiehuizen in Zuna is van alles te zien, te doen en te beleven

Wilt u tijdens uw vakantie in Zuna even lekker winkelen of mooie gebouwen bezoeken? Ga dan een dagje naar een leuke stad zoals Enschede, Zwolle of Deventer. Enschede is de grootste stad van Overijssel en een bruisende studentenstad met een heel gezellig centrum waar u heerlijk wat kunt eten of drinken. Verder beschikt deze stad over veel leuke winkels waar u lekker kunt winkelen. Ook zijn er verschillende musea en oude gebouwen waar u de geschiedenis van de stad kunt leren kennen. Zwolle is de hoofdstad van Overijssel gelegen aan rivier de IJssel. Zwolle beschikt over een aantal mooie musea zoals Het Vrouwenhuis en het Stedelijk Museum Zwolle. In deze stad zijn ook veel leuke winkeltjes waar u van alles kunt kopen. Na een dagje winkelen wilt u natuurlijk wel lekker eten. Zwolle beschikt over genoeg goede restaurants zoals De Librije, Baiyok en ’t Pestengasthuys waar u heerlijk kunt eten. Verder zijn er ook leuke barretjes en kroegen waar het gezellig vertoeven is. Een dagje naar Deventer is ook zeker de moeite waard. Deze vroegere Hanzestad is één van de oudste steden van Nederland. Deventer is een bezienswaardige stad met een monumentaal centrum. Verder beschikt de stad over de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Tijdens uw vakantie in Zuna zijn er genoeg leuke steden die het bezoeken meer dan waard zijn.

Extra faciliteiten? Kies voor een vakantiepark

Een vakantiehuis op een vakantiepark kan uw vakantie nog leuker maken. Terwijl u tot rust komt met een goed boek of uw hersens ontspand met een leuk puzzelboek, spelen uw kinderen in één van de vele speeltuinen, sportvelden of zwembaden. Voor een lekker ontbijt, lunch of diner kunt u ook altijd op het vakantiepark terecht. Bekijk het aanbod vakantieparken en maak er een prachtige vakantie van.

De vakantiehuizen in Overijssel zijn ideaal voor iedere vakantieganger

Overijssel kent nog veel meer mooie vakantiebestemmingen, wat dacht u van de Weerribben-Wieden in het noorden van Overijssel. Maar ook het Noordoosten bij Hardenberg en Ommen is een mooi gebied om te verblijven. Kortom wilt u een ander deel van de prachtige provincie Overijssel bezoeken? Er zijn voldoende vakantiehuizen over heel Overijssel verspreid. Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Overijssel en kies uw ideale vakantiebestemming 

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in Zuna?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vele vakantiehuizen in Zuna vindt u altijd uw heerlijke huisje. Het aanbod varieert van grote vakantiehuizen tot kleine huisjes, op een vakantiepark of juist niet.

Kan mijn hond mee op mijn vakantie naar Zuna?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantiehuizen in Zuna waar uw huisdier van harte welkom is. In sommige huisjes zijn zelfs meerdere honden welkom. Dus ook als u meer dan één hond heeft is er altijd een heerlijk vakantiehuis voor u.