Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum is direct gelegen aan het strand van het IJsselmeer
Watersport
Kindvriendelijk
Aan het IJsselmeer
0
o.b.v. 0 personen
beach-resort-makkum - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
34 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
beach-resort-makkum - Vakantiepark
beach-resort-makkum - Vakantiepark
beach-resort-makkum - Vakantiepark
Bekijk 12 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (14)

Beach Resort Makkum in Makkum

Beach Resort Makkum is een uniek vakantiepark dat direct gelegen is aan het IJsselmeer met een schitterend zandstrand.Het nabijgelegen dorpje Makkum is een prachtige authentieke Fries dorp met gezellige straatjes.  Zeker in de zomer is het er erg gezellig. Makkum is het perfecte uitgangspunt voor watersportactiviteiten. Daarom is deze bestemming uitermate geschikt voor actieve vakantiegangers. Ook kunt u heerlijk uitrusten en relaxen aan het gezellige zandstrand. Op Beach Resort Makkum vindt u verschillende type accommodaties. Zo heeft u de keuze uit een aantal gezellige bungalows of villa’s die gevarieerd beschikbaar zijn van vier tot 12 personen. Tevens zijn er een aantal accommodaties die beschikken over een sauna en hebben sommige accommodaties een geweldig uitzicht op het prachtige IJsselmeer. Tevens zijn er accommodaties die direct aan het strand en boulevard liggen. De vakantiehuizen in Makkum zijn uitermate geschikt voor familieweekenden en/of een gezellig uitje met vrienden!

Bijzonderheden

  • De inrichting van de woningen kan onderling verschillen, echter qua voorzieningen zijn ze allen vergelijkbaar.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Fitness
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Tijdens uw verblijf kunt u met vragen over het park of de omgeving terecht bij de receptie van Beach Resort Makkum. Voor souvenirs kunt u het beste terecht in de Captain’s Shop. Hier kunt u onder mooie schelpjes, handgemaakte sieraden en andere leuke hebbedingetjes/aandenkens kopen. Op Beach Resort Makkum is het mogelijk om fietsen en/of boten te huren. U heeft onder andere de keuze uit elektroboten, waterfietsen, kano’s, skelters en bolderkarren. Ook worden er E-bikes verhuur op het park, het is door de drie oplaadpunten/stopcontacten ook mogelijk om uw eigen elektrische fiets mee te nemen.

Sport en spel
Op het vakantiepark in Makkum vindt u meerdere speelveldjes waar u allerlei soorten balsporten en andere activiteiten kunt beoefenen. Op het park is het ook mogelijk om te midgetgolfen en/of een balletje te slaan op het tennisveld. Ook heeft u de mogelijkheid om een gezellige middag/avond te glowbowlen op een  met neon verlichte baan. Tevens biedt  Beach resort lifestyle u de mogelijkheden om gebruik te maken van fysiotherapie, fitness, en/of sport en animatie programma’s. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig op het vakantiepark.

Kinderen
Kinderen hoeven zich nooit te vervelen op het Beach Resort in Makkum. In de zomervakantie is de Captain’s fun club gedurende vijf weken open. In de Captain’s Fun Club worden de hele dag gezellig activiteiten georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Hier kunnen de kinderen onder andere meedoen aan een knutselochtend, een dansje wagen in de kinderdisco of samen een zandkasteel bouwen op het strand aan het IJsselmeer.

Eten
Op het park is een broodjesservice aanwezig. Bij de broodjes service kunt u elke dag genieten van heerlijke vers gebakken broodjes. Heeft u een avond geen zin om zelf te koken? De Captain’s Snack Corner in het hoofdgebouw heeft naast snacks ook pizza’s , salades en pasta’s. Tevens is het mogelijk om een wokarrangement  te bestellen vanaf minimaal vier personen. Bij het arrangement ontvangt u onder andere een wok/wadjanset, en een vleespakket met acht verschillende soorten vlees. U heeft ook de keuze om het wokarrangement extra te bestellen. Hierbij krijg u naast het standaard pakket één pistolet per persoon, kruidenboter, salade en sauzen.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar
Wellness mogelijkheden
Bowlingbaan
Jeu de Boulesbaan
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan een meer
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 1km
Meer: 0km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km