7, 3
Goed
5 beoordelingen

Bospark Garderen

Prachtig groen bospark in Garderen met comfortabele en ruim opgezette bungalows. Laat u verrassen door de Veluwe!

  • In de bossen
  • De Veluwe
  • Openluchtzwembad
5 vakantiehuizen
weekend va.
474
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Bospark Garderen in Garderen

Laat u verrassen door de Veluwe vanuit een comfortabel en ruim opgezette bungalow op Bospark Garderen. U bevindt zich midden in de bossen en geniet optimaal van al het groen dat Gelderland te bieden heeft. U kunt dagelijks bij de receptie terecht voor het huren van uw fietsen of E-bikes zodat u meteen kunt vertrekken op één van de vele uitgestippelde routes. Voor alle maaltijden kunt u goed terecht in het parkrestaurant en ook wanneer u 's avonds zin heeft in een borrel, wordt u van harte welkom geheten aan de gezellige bar in het Grand Café.

Bijzonderheden

- De inrichting / kleurstellingen kunnen per vakantiehuis verschillen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Biljart
Sauna
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Fitness
Tennis
Golf
Zwemmen
Extra services
Ontbijt
Lunch
Diner

Faciliteiten

Algemeen
De receptie op Bospark Garderen is dagelijks geopend voor het beantwoorden van uw vragen en verstrekken van informatie, het uitreiken van munten voor de wasserette en voor het huren van fietsen en E-bikes. Ook voor het inchecken van de wellness kunt u hier terecht. Verder ligt voor de liefhebber een Telegraaf klaar om gelezen te worden.  

Horeca
Voor alle maaltijden kunt u goed terecht in het restaurant. Hier kunt u dagelijks aanschuiven aan een uitgebreid ontbijt bestaande uit diverse broodsoorten en een ruime keus aan beleg, fruit, cornflakes, museli, sappen, zuivel en enkele warme hapjes. Ook voor de lunch en het diner is er een leuke kaart samengesteld die regelmatig wisselt. Ook wanneer u 's avonds zin heeft in een borrel wordt u van harte welkom geheten aan de gezellige bar in het Grand Café.

Zwemmen en wellness
Voor een heerlijk verfrissende duik en urenlang waterpret bent u als gast van Bospark Garderen van harte welkom in het verwarmde openluchtzwembad. Het zwembad is gedurende de zomermaanden dagelijks geopend van 08:00 - 20:00 uur. De temperatuur van het water is altijd rond de 25 graden. Bij slecht weer kan het zwembad (eerder) gesloten worden.

Voor ultieme ontspanning wordt u uitgenodigd in de wellnessruimte. U geniet hier tegen een kleine vergoeding van de infrarood-sauna, Bio/lichttherapie sauna, een Finse sauna, stoomcabine, stortdouche, een heerlijk voetenbad en een relaxruimte. De wellnessfaciliteiten zijn dagelijks geopend van 10:00 - 23:00 uur. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Sauna
Speeltuin
Openluchtzwembad
Café/Bar
Uitgezette wandelroutes
Wellness mogelijkheden

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij heide
Op een familiepark
Afstanden
Meer: 5000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1200m