Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem ligt midden in de bossen van De Woldberg en De Eese. Dit vakantiepark met restaurant is de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers!
In de bossen
Prachtige natuur
Gezellig restaurant
weekend v.a.
516
o.b.v. 4 personen
buitengoed-fredeshiem - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
75 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
buitengoed-fredeshiem - Vakantiepark
buitengoed-fredeshiem - Vakantiepark
buitengoed-fredeshiem - Vakantiepark
Bekijk 10 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Buitengoed Fredeshiem in De Bult

In de omgeving van Buitengoed Fredeshiem heeft u de perfecte mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten van de prachtige bosnatuur om u heen. Het park ligt dan ook midden in de bossen van De Woldberg en De Eese, zo heeft u onder andere de mogelijkheid om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken. Daarnaast bevindt u zich op een steenworp afstand vanaf het Nationale Park De Weerribben-Wieden. Buitengoed Fredeshiem bestaat uit een aantal verschillende groepsaccommodaties en vakantiehuizen die gevarieerd beschikbaar zijn voor zes tot 20 personen. In het hoofdgebouw zijn er ook zeven zalen waar u kunt vergaderen of bijvoorbeeld een familiedag organiseren. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op het park is een receptie aanwezig waar u met al uw vragen terecht kunt. Huur een fiets en ontdek de prachtige natuurrijke omgeving op uw eigen tempo en gemak. Voor de kinderen is er op Buitengoed Fredeshiem een speeltuin aanwezig met speelattributen waar zij zich kunnen vermaken.

Horecagelegenheden
Voor een goed ontbijt bent u bij Buitengoed Fredeshiem op het goede adres! Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van de luxe ontbijtservice aan huis (indien beschikbaar). Daarnaast heeft Buitengoed Fredeshiem een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt lunch of diner. Een avondje geen zin om zelf te koken? Maak dan gebruik van de afhaal service en geniet van een heerlijke maaltijd in uw eigen vakantiehuis. Tevens beschikt het Buitengoed Fredeshiem over een pannenkoekenrestaurant in een prachtig Saksische boerderij. Bij mooi weer is het natuurlijk mogelijk om te relaxen op het terras.

Activiteiten
Voor de echte sportieve vakantieganger heeft Buitengoed Fredeshiem meerdere mogelijkheden. Zo kunt u onder andere boogschieten, klootschieten, handboogschieten, jeu-de-boules spelen, tennissen en tafeltennissen. Ook is er een in de nabije omgeving een manege aanwezig. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Café/Bar
Weekendrestaurant
Jeu de Boulesbaan
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Meer: 12km
Supermarkt: 4.5km
Restaurant: 0.05km
Dorp/stadcentrum: 4.5km