Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark De Bult

Een heerlijke vakantie vindt u in Overijssel. Een vakantiehuis op een vakantiepark in De Bult zorgt voor een onvergetelijke tijd. Met een waterrijke omgeving en genoeg bezienswaardigheden is een heerlijke vakantie onvermijdelijk: laat dat nou precies zijn wat u zoekt.

Lees meer over Overijssel

2 vakantieparken gevonden
Sorteer op:
Nederland
Overijssel
De Bult
Op vakantiepark
filters verwijderen
Residence De Eese
8, 7
Residence De Eese
Nederland › Overijssel › De Bult
Midden in de bossen van De Bult in Overijssel gelegen vindt u Residence De Eese....
In de bossen Buitenzwembad Recreatieprogramma
436
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Buitengoed Fredeshiem
8, 1
Buitengoed Fredeshiem
Nederland › Overijssel › De Bult
Buitengoed Fredeshiem ligt midden in de bossen van De Woldberg en De Eese. Dit vakantiepark met restaurant is de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers!...
In de bossen Prachtige natuur Gezellig restaurant
516
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark De Bult

Een heerlijke vakantie vindt u in Overijssel. Een vakantiehuis op een vakantiepark in De Bult zorgt voor een onvergetelijke tijd. Met een waterrijke omgeving en genoeg bezienswaardigheden is een heerlijke vakantie onvermijdelijk: laat dat nou precies zijn wat u zoekt.

Overijsselse pracht

Een provincie die bekend staat om haar mooie natuur. Polders en meren overheersen hier en zorgen voor de prachtige omgeving waar u kunt komen genieten tijdens een vakantie. Niet alleen natuur maakt deze omgeving het bezoeken waard: Overijssel heeft een mooi aantal Hanzesteden in haar bezit. Denk aan Zwolle, Kampen en Hasselt. En dat allemaal binnen een uur van het mooie plaatsje De Bult verwijderd.

De Bult als hoogland

De Bult is een van de plaatsen die de natuurlijk stuwwal rond de Weerribben-Wieden vormt. Een stukje hoogland met veel geschiedenis. Kom hiervan proeven tijdens uw vakantie in de Bult en bezoek Heerlijkheid de Eese en het prachtige bos eromheen. Historie en natuur worden hier gecombineerd op een magische wijze: de lanen, vennen en naaldbomen vertellen het u graag.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Een laagveenmoerasgebied vol met plassen, meren, slootjes en veel bijzondere soorten van leven. Genoeg dieren en planten om te ontdekken tijdens een bezoek aan het nationale park. Dan is de enige vraag nog hoe? Komt u met de fiets, de wandelwagen of gaat u het avontuur op het water aan? De omgeving van De Bult bestaat uit veel water, dat betekent uiteraard ook veel mogelijkheden om het te beleven vanuit een bootje. De keuze is aan u.

Omgeving rond De Bult

Een paar plekjes rond het vakantiepark die u echt bezocht móet hebben tijdens een vakantie in dit mooie Overijsselse dorp.

Iets naar het oosten ligt het mooie Havelte, ook hier vindt u heel wat geschiedenis. Met de (klein)kinderen is het sowieso een en al plezier: heerlijk ravotten in het bos en daarna bijkomen op een hunebed. Wat een uitzicht heb je vanaf daar zeg. Er gaat een wereld voor ze open!

Richting het zuiden: waterdorp Giethoorn. Dé toeristische trekpleister van de omgeving. Hier komt u om op een bootje alle meren bij langs te gaan. In de zomer heerlijk zwemmen en de avond vertoeven bij de waterkant voordat jullie terugkeren naar het vakantiehuis. In de winter? Schaatsen natuurlijk! Een magische wereld vlakbij De Bult. Voor de echte waterratten zijn er ook Gieterse vakantiehuizen te huur.

In het westen ligt dan nog het mooie Kalenberg. Voor de vakantieganger die van fietsen houdt is dit een droom die uitkomt. Met de vele fietsroutes die er te vinden zijn en de fietsverhuur mogelijkheden in de buurt, komt die actieve vakantie zeker wel goed.

Activiteiten in de buurt

Naast natuur is er ook een heleboel cultuur waar u van kunt komen proeven. Tijdens een vakantie wilt u natuurlijk ook graag iets leuks ondernemen. Met jong of oud op stap: er is altijd wat te doen, ook in De Bult!

Museum De Proefkolonie

Denk aan Museum De Proefkolonie in Frederiksoord. Een erfgoedmuseum dat vanaf het vakantiehuis in De Bult goed te bereizen valt. In slechts tien minuten bent u op locatie om te proeven van de vroegere koloniën. De bakermat van de verzorgingsstaat: 52 boerderijen die laten zien hoe er om werd gegaan met de arme staat destijds. Neem zelfs een uitstapje en stap op de kolonietram! Leuk voor jong en oud.

Dierenpark Taman Indonesia

Voor de dierenliefhebber is er een dierenpark in de buurt. Kleinschalig, maar daarom niet minder leuk. Zoals de naam al aangeeft, is dit park gespecialiseerd in dieren uit Indonesië. Vooral vogels kunt u hier komen bewonderen. Een Indische ervaring in Kallenkote: van de omgeving tot het eten en drinken dat u er kunt bestellen. Een extra mini-vakantie kunt u wel zeggen.

Een vakantiepark in Overijssel is dus ook in De Bult te vinden. Voor een veelzijdige, leuke en magische vakantie boekt u uw vakantiehuis dus hier!

Wat zijn populaire vakantieparken in De Bult?

Bij heerlijkehuisjes.nl vindt u een groot aantal huisjes op heerlijke vakantieparken. Onze gasten hebben Residence De Eese en Buitengoed Fredeshiem als heerlijkste vakantieparken in De Bult beoordeeld. Ontdek snel het complete aanbod vakantieparken in De Bult.

Op welke vakantieparken in De Bult is mijn hond welkom?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er ook in De Bult vakantieparken waar uw huisdier van harte welkom is.

Welke vakantieparken in De Bult zijn gelegen bij bos?

Struinend tussen de bomen door, beekjes en boomhutten tegenkomen. Het kan met een vakantiehuis op een vakantiepark nabij het bos. Zin in een vakantie bij bos? Ontdek dan de vakantieparken bij bos in De Bult.

Wat zijn dé bezienswaardigheden van De Bult?

Tijdens uw vakantie in De Bult moet u zeker de natuur ingaan. Bezoek de nationale parken in de buurt en ervaar de rust van de omgeving. Nog meer tips? Musea in de buurt: De proefkolonie in Frederiksoord bijvoorbeeld. Of kies voor het water en bezoek Giethoorn of Kalenberg. Genoeg te doen en te zien tijdens een vakantie naar De Bult.