Bungalowpark Bos en Duin

Mooi bungalowpark nabij het Noordzeestrand
Dichtbij het Strand
Bosrijke omgeving
Gratis Zwemparadijs
weekend v.a.
326
o.b.v. 4 personen
bungalowpark-bos-en-duin - Basisafbeelding
bungalowpark-bos-en-duin - Vakantiepark
bungalowpark-bos-en-duin - Vakantiepark
bungalowpark-bos-en-duin - Vakantiepark
Bekijk 7 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Bungalowpark Bos en Duin in Oostkapelle

Bungalowpark Bos en Duin ligt op nog geen kilometer afstand van het mooie Noordzeestrand bij Oostkapelle in Zeeland. Een fantastische plek om vakantie te vieren of om zomaar een paar dagen naar toe te gaan. Lekker uitwaaien of zwemmen op het strand, heerlijk wandelen of fietsen door de duinen, leuke Zeeuwse plaatsjes bezoeken of ergens een terrasje pikken of lekker uit eten in één van de vele leuke restaurantjes of in één van de mooie strandpaviljoens in de omgeving. Bungalowpark Bos en Duin heeft zelf een speeltuin en tafeltennistafels. Verder mag u als gast van Bos en Duin gebruik maken van de faciliteiten van Hof van Domburg op vijf kilometer afstand. Hier vindt u een zwemparadijs, een buitenbad, diverse wellness mogelijkheden, een overdekte speeltuin, een restaurant, bowlingbanen, squashbanen, minigolf, lasergame, fietsverhuur, supermarkt en annimatie tijdens de schoolvakanties.

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen
Squash

Faciliteiten

Bungalowpark Bos en Duin heeft zelf een speeltuin en tafeltennistafels. Verder mag u als gast van Bos en Duin gebruik maken van de faciliteiten van Hof van Domburg op vijf kilometer afstand. Hier vindt u een zwemparadijs, een buitenbad, diverse wellness mogelijkheden, een overdekte speeltuin, een restaurant, bowlingbanen, squashbanen, minigolf, lasergame, fietsverhuur, supermarkt en annimatie tijdens de schoolvakanties.

Parkvoorzieningen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Afstanden
Strand: 1000 m
Supermarkt: 300 m
Restaurant: 500 m
Dorp/stadcentrum: 300 m