Bungalowpark De Voortwisch

Rust, ruimte en ontspanning op Bungalowpark De Voortwisch in De Gelderse plaats Winterswijk. Heerlijk vertoeven in de Achterhoek nabij de Duitse grens!
Grote tuinen
De Achterhoek
Grote golfbaan
weekend v.a.
467
o.b.v. 4 personen
bungalowpark-de-voortwisch - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
42 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-de-voortwisch - Vakantiepark
bungalowpark-de-voortwisch - Vakantiepark
bungalowpark-de-voortwisch - Vakantiepark
Bekijk 3 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Bungalowpark De Voortwisch in Winterswijk

Denkt u uzelf eens in. ’s Ochtens wordt u wakker onder het vrolijke getjilp van de vele vogels. De zonnestralen verwarmen uw gezicht en u heeft zin in een lekkere kop koffie. Op uw terras leest u de krant van de dag en wordt u overweldigd door een groene oase. Rust, ontspannen en genieten staan deze vakantie voor u centraal. Maak kennis met het prachtige en ruim opgezette vakantiepark De Voortwisch in Winterswijk. Bungalowpark Voortwisch beschikt over prachtige vakantiehuizen met ruime tuinen. Hierdoor kan privacy gegarandeerd worden en bent u verzekert van een rustige en bovenal ontspannen vakantie in de Achterhoek. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Sport, spel en verhuur
Een balletje trappen? Of uw badminton skills laten zien? De grote en open velden op bungalowpark De Voortwisch maken dat u onverzadigbaar actief kunt zijn. Kinderen maken vrienden en worden terug gebracht naar de basis ‘spelen’. Een emmertje, vergrootglas en een schepje zullen voldoende zijn. Laat ze ontdekken hoe de grote kruisspin zijn web maakt. Of bestudeer samen hoe de worm zich voortbeweegt. Een dagje erop uit in de bossen? Huur een fiets bij de receptie en geniet van al het moois om u heen. Ruik de bladeren, het vers gemaaide gras en voel een licht briesje door uw haren.

Golfbaan
Kunt u een aardig balletje slaan? Neemt u dan vooral een kijkje op de 18-holes golfbaan van Golf & Countryclub Winterswijk. Een prachtig aangelegde golfbaan naar de ideeën van de Engelse architect Donald Steel. Proef de gemoedelijke sfeer en geniet van de fraaie waterpartijen, smalle holes, uitdagende doglegs en heuvelachtige greens. Na afloop puft u uit op het fijne terras en geniet u van een lekkere kop koffie, een goed glas wijn en een heerlijk hapje. Het clubhuis bevindt zich centraal op het park.

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 3000m
Meer: 3000m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 3000m
Dorp/stadcentrum: 3000m