8, 3
Zeer goed
2 beoordelingen

Bungalowpark Het Bosmeer

Kleinschalig vakantiepark nabij recreatieplas gelegen in het dorp Noordwolde op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. Bungalowpark Het Bosmeer is prachtig gelegen!

  • Dierenweide
  • Dichtbij zwemmeer
  • Vuurwerkarm park
2 vakantiehuizen
midweek va.
535
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde

Bungalowpark Het Bosmeer is een kleinschalig, groen park gelegen op de grens van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel. Nabij het vakantiepark bevindt zich één van de grootste natuurgebieden van Nederland “Het Drents-Friesewold”. Hier vindt u onder meer 6.000 hectare bos, heide, en stuifzand. Het bungalowpark is hierdoor zeer geschikt voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Maar ook als u opzoek bent naar rust en ontspanning bent u bij Bungalowpark Het Bosmeer aan het goede adres. De vakantiehuizen op het bungalowpark zijn geschikt voor vier tot zes personen en zijn onderverdeeld in vijf verschillende types. Zo is er voor ieder wat wils!

Bijzonderheden

- De indeling / inrichting kan per woning verschillen.

- Bij een langer verblijf ontvangt u 15% korting op de tweede week en 20% korting op de derde week. U kunt dit tijdens het boekingsproces in het opmerkingenveld aangeven. Deze korting kan na het ontvangen van uw factuur alleen in overleg nog gehanteerd worden.

- Het afsteken van vuurwerk op dit vakantiepark is niet toegestaan.

- Tijdens de geldende coronamaatregelen, kunnen gasten van Bungalowpark het Bosmeer nog steeds gratis zwemmen, maar onbeperkt zal niet meer mogelijk zijn in verband met het reserveren van tickets. De tickets kunt u zelf online bestellen en het park zal de gemaakte kosten achteraf vergoeden.

- Het verwarmde openluchtzwembad is vanaf september gesloten.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Klimmen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
De receptie is het toeristische punt op het vakantiepark waar u onder meer verschillende informatie over de omgeving kan aanvragen. Ook kunt u hier bijvoorbeeld wandel- en/of fietskaarten, souvenirs, ansichtkaarten, postzegels en geperst hout en olie voor de sfeerhaard kopen. Fietsen kunt u bij huren bij de fietsenverhuur. Er is een wasserette aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de maaltijd bezorgservice. Bungalowpark Het Bosmeer is een vuurwerkarm park. Dit houdt in dat er op het park zelf geen vuurwerk afgestoken mag worden. Uiteraard heeft het park geen invloed op het vuurwerk dat eventueel buiten het park wordt afgestoken.

Kinderen
Voor de kinderen is er een animatieteam aanwezig in de vijf weken in de zomervakantie. Op het vakantiepark is een dierenweide met kippen, geiten en konijnen. Voor de kinderen is er een speelweide en speeltuin met zandbak aanwezig en er is een sportveld op het vakantiepark. Voor de Jeu de boules liefhebbers beschikt het vakantiepark over een Jeu de boules baan.

Zwemmen
Op het vakantiepark is er een spartelbad voor de kleintje. Dit bad wordt in de zomer gevuld en is niet voorverwarmd. Het verwarmde openluchtzwembad dat gelegen is tegenover het vakantiepark geeft gratis toegang aan gasten van het Bosmeer. In de winter heeft u de mogelijkheid gratis om in het overdekte zwembad de Steense in Wolvega te zwemmen. Op een kleine 300 meter vanaf het vakantiepark bevindt zich een natuurplas ‘’De spokeplas’’. Hier heeft u de mogelijkheid om heerlijk te zwemmen, en te relaxen op de zonneweide.

Groepsruimte
Op het park is een groepsruimte aanwezig, welke u met maximaal 45 personen kan afhuren. De groepsruimte is ideaal voor familieweekenden en feestjes. Vraag één van onze medewerkers naar meer informatie. 

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Meer: 300m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 300m
Dorp/stadcentrum: 1km