Bungalowpark Villemaire

Bungalowpark Villemaire is een kleinschalig, nieuw park waarin de 15 comfortabele en zeer luxe vakantiehuizen zeer ruim en landelijk zijn gelegen.
Landelijke ligging
Rust en ruimte
Luxe en vrijstaand
week v.a.
812
o.b.v. 4 personen
bungalowpark-villemaire - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
12 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-villemaire - Vakantiepark
bungalowpark-villemaire - Vakantiepark
bungalowpark-villemaire - Vakantiepark
Bekijk 6 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Bungalowpark Villemaire in Zonnemaire

Met het huren van een vakantiehuis in Zonnemaire op Bungalowpark Villemaire kiest u voor een sfeervol vakantiehuis welke voorzien is van alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen op vakantie. De vakantiehuizen zijn allen vrijstaand en ruim opgezet waardoor u zich in een oase van rust waant. U heeft binnen de beschikking over een gezellige woonkamer met ruime zithoek, ruime eetkamer, open keuken met de nodige luxe apparaten, badkamer en drie slaapkamers. Verder is er een wasmachine aanwezig evenals een kinderstoel en kinderbedje. In alle huizen is gratis WiFi-internet. Buiten heeft u een ruime, zonnige tuin met veel groen en met veranda en terras voorzien van de nodige tuinmeubilair. Bij sommige huizen is de tuin ook volledig omheind.

Het park is gelegen aan de rand van het dorp Zonnemaire op het eiland Schouwen-Duiveland, Zeeland op zo’n 10 kilometer ten noorden van Zierikzee. U bevindt zich hiermee in de perfecte omgeving voor het maken van lange fiets- en wandeltochten naar de verschillende natuurgebieden zoals de Grevelingen, Plan Tureluur en de Oosterschelde. Aan de Grevelingen vindt u een klein strand niet ver van het vakantiehuis verwijdert, het grote Noordzeestrand is op 8km fstand. Met name de Grevelingen is zeer geliefd voor het beoefenen van allerlei watersporten, duiken en vissen, maar het kleine strand leent zich ook uitstekend om met kleine kinderen te gaan zwemmen.

Door het huren van een vakantiehuis op bungalowpark Villemaire in Zonnemaire geeft u zichzelf de rust en de ruimte om heerlijk rustig te genieten van uw vakantie maar tevens de mogelijkheid om allerlei activiteiten te ondernemen niet ver van het park vandaan.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Op het park Villemaire zelf zijn momenteel geen faciliteiten aanwezig, buiten het park heeft u de keuze uit verschillende activiteiten.

Fietsen
Het Zeeuwse land leent zich uitstekend voor het maken van verschillende fietstochten. Er gaat niets boven een mooie rit door de polders en langs de akkers, langs natuurgebieden en pittoreske dorpjes. Er zijn diverse fietsroutes uitgezet van verschillende afstanden dus er is voor ieder wat wils. Mocht u niet in staat zijn om zelf een fiets mee te nemen dan zijn er fietsen te huur. Er wordt wel aanbevolen om deze op voorhand te reserveren.

Het Grevelingenmeer
Het Grevelingenmeer mag u zeker niet overslaan tijdens uw verblijf. Het ligt op slechts 3km afstand en biedt u naast de mogelijkheid om er heerlijk te zwemmen, surfen, snorkelen en duiken ook een prachtige natuur zoals bijzondere plantensoorten en kustbroedvogels. Het schone binnenmeer heeft zelfs al enkele jaren zeehonden rondzwemmen. Misschien laten ze zich wel zien!

Watersport
De omgeving leent zich uitstekend voor het beoefenen van allerlei watersporten, of het nu om zwemmen, snorkelen, zeilen, surfen of duiken gaat, u gaat hier zeker aan uw trekken komen. Het Grevelingenmeer, de Noordzeestranden en de Oosterschelde bieden u vele mogelijkheden.
Het park heeft voor de duikers eventueel een kledingrek voor duikpakken en een spoelbak beschikbaar en een garage, voor het opbergen van de duikflessen en accessoires, te huur.

Cultuur
U vindt op Schouwen-Duiveland zeer veel gezellige en karakteristieke stadjes en dorpen en de meesten hebben nog steeds hun authentieke eigenschappen. De hoofdstad van het eiland, Zierikzee, heeft door de opbrengsten van de handel, nijverheid en visserij een rijk verleden opgebouwd en dat toont zich in de vele monumenten. Het Poortencomplex, de Grote Kerk, de Dikke Toren en de haven zullen u zeker kunnen bekoren. Maar daarnaast is Zierikzee bovenal een gezellige stad met vele terrasjes en winkeltjes.

Natuur
Schouwen-Duiveland is volledig omringd door water, het land is hier nauw mee verbonden waardoor het eiland verschillende natuurgebieden heeft met ieder zijn eigen, unieke flora en fauna. De Grevelingen is het grootste zoutwatermeer van Europa en vanwege het heldere water zeer geliefd bij watersporters, met name sportduikers. De natuur is na de aanleg van de Brouwersdam, als onderdeel van de Deltawerken, in de loop der jaren veranderd, waardoor het nu de habitat is voor zowel verschillende land- als kustvogels.

Eén van de zandplaten, de Slikken van Bommenede, is de vogelkraamkamer van de Grevelingen. Er broeden jaarlijks zeer veel bedreigde en zeldzame vogels welke u kunt bewonderen vanaf de Zonnemairsedijk. Het natuurgebied zelf is niet toegankelijk om de rust van de vele vogels niet te verstoren. Andere natuurgebieden zijn onder andere de Oosterschelde, de Schelphoek, Plan Tureluur en de Kop van Schouwen.

Parkvoorzieningen
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 10000m
Meer: 5000m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m