Camping de Kreekoever

Camping de Kreekoever in Ouwerkerk te Schouwen-Duiveland voor een familiecamping midden in de natuur aan de oevers van de Oosterschelde
Familiepark
Watersport
Natuurschoon
weekend v.a.
371
o.b.v. 4 personen
camping-de-kreekoever - Basisafbeelding
9, 1
Heerlijk
72 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
camping-de-kreekoever - Vakantiepark
camping-de-kreekoever - Vakantiepark
camping-de-kreekoever - Vakantiepark
Bekijk 13 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Camping de Kreekoever in Ouwerkerk

Met het huren van een vakantiehuis op Camping de Kreekoever in Ouwerkerk op Schouwen-Duiveland heeft u de eerste stap gezet om te gaan genieten van een heerlijke vakantie. De chalets en lodges op deze familiecamping staan op een ruim perceel omgeven door groen en zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle noodzakelijkheden. Er zijn ruime parkeergelegenheden, ook voor uw boottrailer.

De camping ligt midden in het kreekgebied waar u kunt genieten van de prachtige natuur vlakbij de Oosterschelde en waar u heerlijke fiets- en wandeltochten kunt maken om het natuurschoon en de pittoreske dorpjes te ontdekken. Het dorp Ouwerkerk is één van de oudste dorpen en het was tijdens de watersnoodramp één van de zwaarst getroffen dorpen. Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk toont u een indrukwekkend beeld van deze ramp en is zeker een bezoek waard.

Met de nabijheid van de Oosterschelde bent u gegarandeerd van veel watersportplezier. Of u nu wilt duiken, zwemmen, zeilen, surfen of vissen, of juist lekker wilt zonnebaden, dan bent u hier aan het juiste adres. Wilt u een gezellig dagje winkelen of een lekker terrasje doen dan bent u vrij snel in Zierikzee. Het is de hoofdstad van het eiland met een heel rijk verleden met vele monumenten, ze zullen u zeker bekoren.

Met het huren van een vakantiehuis op Camping de Kreekoever in Ouwerkerk heeft u dus werkelijk alle ingrediënten om er een fantastische vakantie van te maken!

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Zeilen
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

- Receptie
- Winkel
- Speeltoestellen
- Trampoline
- Animatieteam tijdens het hoogseizoen
- Wasserette
- Voetbal- en volleybalveld

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Sportveld
Campers toegestaan
Trampoline

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij viswater
Op een camping
Afstanden
Strand: 15km
Meer: 2km
Supermarkt: 4km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 500m