9, 3
Heerlijk
1 beoordeling

Bungalowpark De Hongerige Wolf

Rustig gelegen middenin de bossen vindt u Bungalowpark De Hongerige Wolf. Kom volledig tot rust op de kleinschalige vakantiepark.

  • In de bossen
  • Rust en ruimte
  • Kleinschalig
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Bungalowpark De Hongerige Wolf in Stegeren-Ommen

Bungalowpark De Hongerige Wolf bevindt zich in de groene omgeving van Stegeren op zo’n 5km van Ommen. U bevindt zich op het vakantiepark midden in de bossen waardoor u op stel en sprong kunt vertrekken om een prachtige wandeling of fietstocht te maken en genieten van de prachtige, heerlijke geurende natuur. Het vakantiepark beschikt over vrijstaande bungalows en op een centrale plaats op het park vindt u een speeltuintje. Vanaf Bungalowpark De Hongerige Wolf heeft u de perfecte mogelijkheid om verschillende dagtochten te maken. Zo vindt u onder andere de gezellige plaatsen Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart in de directe omgeving.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Fitness
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op het vakantiepark heeft u de mogelijkheid om een fiets te huren. Zo kunt u de prachtige omgeving op uw eigen tempo ontdekken. Ook kunt u op het vakantiepark gebruik maken van WiFi.

Horeca
heeft u een avond geen zin om te koken? Geen probleem. Op de naast gelegen camping ‘’De Kleine Wolf’’ kunt u een heerlijke snack halen in de snackhoek. Voor de kleine boodschap kunt u terecht bij de kampwinkel.

Sport en spel
Voor de kinderen is er centraal gelegen op het park een speeltuintje aanwezig. Tevens is er een pingpong tafel aanwezig en kunt u heerlijk een potje jeu-de-boules spelen op de jeu-de-boules baan.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Tafeltennis
Speelbos

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij dorp
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 3km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 3km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×