De Thijmse Berg

Op een schitterende plaats aan de rand van Rhenen en op de flanken van de Thijmse Berg ligt vakantiepark de Thijmse Berg.
Prachtig gelegen
Animatieteam
Gratis WiFi
weekend v.a.
402
384
o.b.v. 4 personen
de-thijmse-berg - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
39 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
de-thijmse-berg - Vakantiepark
de-thijmse-berg - Vakantiepark
de-thijmse-berg - Vakantiepark
Bekijk 31 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (10)

De Thijmse Berg in Rhenen

Op een schitterende plaats aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug midden in het bos aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe ligt het vakantiepark. Vanuit de Thijmse berg bent u zo op de Veluwe maar ook in de Betuwe, de Grebbelinie en de Utrechtse Heuvelrug! Dit gezellige familiepark heeft zowel voor de jeugd als voor volwassenen een keur aan activiteiten en ontspanning. Zo zijn er op het vakantiepark een tennisbaan, een verwarmd openluchtzwembad, tafeltennistafel, voetbalveldje en zelfs een animatieteam.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Een dagje erop uit op de fiets? Kom uw fietsen huren bij de receptie van het vakantiepark. Een wasje draaien kan gedaan worden bij de wasserette. 

Horeca:
Op het park is een restaurant met heerlijk terras en een goede menukaart. Ook is er een broodjesservice.


Zwemmen
Centraal op het vakantiepark ligt een heerlijk verwarmd buitenzwembad en voor de aller kleinste onder ons is er een waterspraypark met een peuterbad. Naast het zwembad is een gezellige buitenbar en een heerlijk terras waar u van uw geheel verzorgde lunch of diner kunt genieten


Animatie
Tijdens schoolvakanties organiseert het profesionele animatieteam leuke, gezellige en sportieve activiteiten voor jong en oud! Doen jullie ook mee?
Vakantiepark de Thijmse Berg is een kindvriendelijke vakantiepark. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Klimmen, klauteren, glijden, schommelen, in de zandbak spelen.... het mag allemaal. Slecht weer? Geen probleem! Kom dan naar het indoorspeelparadijs. 

Sport en spel
De actievelingen onder ons kunnen tennissen op de tennisbaan en voetballen in de voetbalkooi. Daarnaast is er een speeltuin met klim- en klautertoestellen en is er in het hoogseizoen een animatieteam. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Weekendrestaurant
Centraal internetpunt
Oplaadpunt elektrische auto

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Meer: 20km
Supermarkt: 1km
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 1km