De Weelderik

Premium genieten in de Achterhoek op de Weelderik in de Achterhoek
Padelbaan
Energie Neutraal
Eigen zwembad
weekend v.a.
712
602
o.b.v. 2 personen
de-weelderik - Basisafbeelding
10
Voortreffelijk
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
de-weelderik - Vakantiepark
de-weelderik - Vakantiepark
de-weelderik - Vakantiepark
Bekijk 3 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

De Weelderik in Hengelo-Gld

In het Achterhoekse coulissenlandschap, vind u deze premium vakantiehuizen in een eigentijdse en authentieke omgeving. Voorzien van meest state-of-the-art innovaties kun je volledig duurzaam genieten van de pure natuur en van alle luxe. Volledig zelfvoorzienend. Een uitgestrekt natuurpark voor het eindeloze buiten, maar ook de luxe van een eigen zwembad of een wijnklimaatkast voor die ontspannen borrel. Vanaf het moment dat je je vakantiehuis binnenloopt, kun je echt op pauze drukken. Tijd om te ademen. Geef je over aan de natuur en ervaar de stilte van de omgeving. Die exacte combinatie van luxe premium, kleinschalige aandacht en de weelde van de natuur maakt een vakantie op de Weelderik tot een bijzondere en aangename ervaring.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Het Clubhuis
In het clubhuis van De Weelderik ontdek je niet alleen de smaken van de omgeving, je kunt er altijd terecht om je voorraad aan te vullen of voor een goede fles wijn. Én natuurlijk al onze sportartikelen en (bord)spellen. Het clubhuis is ook het startpunt voor de activiteiten die we organiseren. Even binnenlopen is dus zeker de moeite waard. Het Clubhuis is 24/7 beschikbaar als superfijne honesty shop, de deur ontgrendel je met jouw unieke deurcode.

Padelbaan
Speel een potje padel - een verrassende combinatie tussen squash en tennis. Padel speel je tegen elkaar in een kooi, en je mag de bal zelfs van buiten die kooi nog terugspelen. De baan is te reserveren door jouw deurcode op te hangen op het bord. In het clubhuis vind je padelrackets en ballen, deze kun je gratis lenen!

Vuurplaats
Vuur. Onze oudste en meest waardevolle uitvinding. Geniet van knusse avonden of stroperige marshmallows. Allemaal onder het genot van goede verhalen in de rust van de buitenlucht.

Jeu de boules
Een ontspannen potje met de familie of liever een competitief duel met het stel van verderop? Natuurlijk nooit zonder de techniek van opa te raadplegen. We hebben de ballen al voor je opgepoetst - je vind ze in het clubhuis.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Sauna
Tennisbaan
Sportveld
Wellness mogelijkheden
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt
Voetbalkooi
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 3000m
Dorp/stadcentrum: 3000m