Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See is gelegen bij het drielandenpunt Duitsland, België en Luxemburg.
Aan een stuwmeer
Ruim opgezet
Natuurpark Nordeeife
weekend v.a.
331
o.b.v. 4 personen
eifelpark-kronenburger-see - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
175 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
eifelpark-kronenburger-see - Vakantiepark
eifelpark-kronenburger-see - Vakantiepark
eifelpark-kronenburger-see - Vakantiepark
Bekijk 14 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Eifelpark Kronenburger See in Dahlem

Gelegen in het prachtige Natuurpark Nordeifel, in de buurt van het bekende drielandenpunt van Duitsland, België en Luxemburg, treft u het mooie, karakteristieke Eifelpark Kronenburger See. Een prachtige vakantiepark dat een ware Duitse uitstraling heeft. De ruime woningen met leuke terrassen en gelegen op een zonnige zuidhelling maken dat u niet anders kunt dan genieten tijdens uw vakantie in Westfalen. De vele activiteiten en faciliteiten als, sportvelden, speelweides en het zwembad maken dat u zich niet hoeft te vervelen. De meeste medewerkers van Eifelpark Kronenburger See spreken en verstaan Nederlands en wensen u meer dan welkom tijdens uw verblijf!

Bijzonderheden

  • Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Omdat Eifelpark Kronenburger See is gelegen op een steile helling, en u minstens drie traptreden moet betreden voordat de vakantiewoning bereikt, is dit vakantiepark helaas niet geschikt voor mindervalide gasten.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Het nabijgelegen stuwmeer bij Kronenburger See is alleen toegankelijk voor wandelingen. Recreatie op het stuwmeer is niet toegestaan. Dit betekent dat je er niet kunt zwemmen, vissen of watersporten.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Faciliteiten

Algemeen
Welkom op Eifelpark Kronenburger See. De medewerkers heten u meer dan welkom. Laat u informeren op de receptie en ontdek de gastvrijheid. Kom alles te weten over het reilen en zeilen van het vakantiepark en ontspan. 

Horeca
Geniet dagelijks van overheerlijke gerechten in het á la carte restaurant of prik een lekker pannenkoekje aan uw vork. Tussen de middag een simpele lunch of een eenvoudige plate? Neemt u dan een kijkje in het eetcafé en laat u verwennen met een koel drankje. En dit allemaal met een adembenemend uitzicht over de glooiende omgeving. En wat is er nu lekkerder dan ’s ochtens wakker worden, een goed kop koffie en de fijne ochtendstralen van de zon in uw gezicht? Natuurlijk, overheerlijk verse broodjes en de ochtendkrant daarbij! Iedere ochtend kraakvers te verkrijgen.

Verhuur
De omgeving wandelend of per fiets verkennen? Vraag de medewerkers van de receptie naar de mogelijkheden tot het huren van een bolderkar of een fiets. Iets uitdagender? Huurt u dan een mountainbike. De omgeving leent zich perfect voor spannende mountainbike tochten. Natuurlijk komt u na zo’n wilde fietstocht helemaal vuil terug in uw woning. Gelukkig wijzen de medewerkers u graag de wasserette. Een snelle opfrisbeurt doet wonderen.

Sport en spel
Oneindig plezier. Werp uw hengel uit in het nabijgelegen meer en hoop op een mooie vangst. Tik een balletje op de biljarttafel en schiet een pijl op de boogschietbaan met uw buurman. Ondertussen vermaken de kinderen zich opperbest aan de voetbaltafel of op één van de speeltoestellen. 

Zwemmen en wellness
Volledig ontstressen en weer fris thuiskomen? Maak tijdens uw verblijf op Eifelpark Kronenburgersee heerlijk gebruik van de sauna en neem een duik in het verwarmde zwembad.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Sauna
Speeltuin
Café/Bar
Overdekt zwembad

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij bos
Afstanden
Strand: 500m
Meer: 500m
Supermarkt: 7km
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 2km