7, 6
Goed
10 beoordelingen

Harderwold Villa Resort

Ruim opgezet resort direct aan het water met luxe villa's. Het resort ligt nabij het Veluwemeer en een 18-holes golfbaan met A-status!

  • Luxe uitstraling
  • Golfbaan (A-status)
  • Direct aan het water
5 vakantiehuizen
weekend va.
1248
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Harderwold Villa Resort in Harderwijk

Harderwold Villa Resort ligt in een rustige omgeving direct aan het water en beschikt over luxe villa's. Een aantal van de villa's zijn ontworpen door Jan des Bouvrie. Echte Golfliefhebbers halen hun hart op op de fantastische 18-holes golfbaan (met A-status), die op steenworp afstand van uw vakantievilla ligt. Het resort heeft een open vaarverbinding met het Veluwemeer en vanaf hier ontdek je de prachtige omgeving op de grens van Flevoland vanaf het water!

Bijzonderheden

- Het All-in pakket bestaat uit bedlinnen, opgemaakte bedden, hand- en badlinnen, keukenlinnen, keukenset met koffie, thee en vaatwastablet en een badkamerset met shampoo en douchegel.

- Wenst u een van de villa's op Golf en Villaresort Harderwold te reserveren? De hoofdhuurder dient minimaal 25 jaar oud te zijn.

- Harderwold Villa Resort is een park in aanbouw. Het park doen er alles aan om de eventuele overlast tot een minimum te beperken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca
Harderwold Villa Resort beschikt over een gezellig terras, waar u gedurende de warme zomermaanden kunt ontspannen. Gaat u er een dag op uit met uw sloep? Voor de liefhebber kan er een picknick-pakket verzorgd worden in diverse soorten en maten. Het pakket kan eventueel uitgebreid worden met een fris, bier en wijn pakket. 

Golf
Beschikt u over een golfvaardigheidsbewijs (GVB)? U kunt onverzadigbaar een balletjes slaan op de 18-holes en 9-holes golfbaan. Nog niet zo ervaren of wilt u graag voor het eerst kennis maken met deze bijzondere sport? Maak kennis op een van de overige recreatiebanen met maar liefst 27-holes. 

Kinderen
Uw kinderen kunnen ongestoord spelen tussen de ruim opgezette villa's. Neemt u een rubberbootje mee? Dan kunnen de kinderen mooie roeitochten maken rond het vakantieverblijf. Liever een balletje trappen? Hier is meer dan genoeg ruimte voor. Daarnaast is er een klein strandje aanwezig met een speeltoestel. In de omgeving zijn veel activiteiten te vinden die geschikt zijn voor het hele gezin. Zo hoeft niemand zich te vervelen! 

Verhuur
Huur uw luxe sloep met comfortabele kussens bij de receptie op het resort. De sloepen zijn ingericht voor maximaal zes personen en hebben een diepe kuip zodat uw kinderen veilig mee kunnen. UIteraard kunt u tegen een kleine vergoeding voor de allerkleinsten een zwemvest huren. 

Parkvoorzieningen
Recreatieplas

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Strand: 4km
Meer: 400m
Supermarkt: 4km
Restaurant: 0km
Dorp/stadcentrum: 4km
Uitgaanscentrum: 4km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×