8, 1
Zeer goed
4 beoordelingen

Heihorsten

Prachtig gelegen nieuw Villapark Heihorsten in Someren

  • Ruim park
  • Omringd door natuur
  • Wandelen en fietsen
8 vakantiehuizen
weekend va.
383
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Heihorsten in Someren

Dit prachtige Vakantiepark Heihorsten in het Brabantse Someren is een mooi gelegen nieuw ontwikkeld park. Uw vakantiehuis op dit park ligt midden in de prachtige natuur. 's Ochtends ontbijten op het terras en bedenk ondertussen wat u deze dag eens zal ondernemen. Wandelen in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide? Of een mooie route in de omgeving van het park per fiets, mountainbike of auto. (Mountainbikes, fietsen en bolderkarren zijn te huur op het park) Paardrijden kunt u bij de naastgelegen manege. En wat dacht u van een balletje slaan op de golfbaan om de hoek? In het nabijgelegen gezellige plaatsje Someren kunt u prima terecht voor een hapje en een drankje.

Bijzonderheden

Vakantiepark De Heihorsten is hard op weg een nieuwe toplocatie te worden. Dat betekent dat er op dit moment nog wordt gewerkt aan een deel van het park en de faciliteiten nog niet beschikbaar zijn. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden overdag wat overlast met zich mee brengen maar wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. De nieuwe accommodaties waarin u nu al kunt verblijven zijn natuurlijk wel helemaal af en voorzien van alle gemakken.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen van de foto's op de website

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd  hier rekening mee bij het maken van de reservering.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Bolderwagenverhuur
Parkeergelegenheid centraal
Receptie op het park
Wifi op park (gratis)


Sport & Spel:
Fietsverhuur
Skelterverhuur

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Meer: 500m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 3000m