Landgoed Oud Beekdal

Luxe, rustig park met moderne, duurzame woningen. Bij landgoed Oud Beekdal staat genieten van natuur en wellness centraal.
Platteland
Ruimopgezet
Bosrijk
weekend v.a.
586
511
o.b.v. 4 personen
landgoed-oud-beekdal - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
landgoed-oud-beekdal - Vakantiepark
landgoed-oud-beekdal - Vakantiepark
landgoed-oud-beekdal - Vakantiepark
Bekijk 8 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Landgoed Oud Beekdal in Otterlo

Landgoed Oud Beekdal is een uitgestrekt landgoed met luxueuze geschakelde vakantiewoningen en een vrijstaande villa. Deze woningen zijn allemaal energieneutraal. Door middel van zonnepanelen vangen de woningen zelf energie op en slaan ze deze op in hun eigen accu. Ook het verwarmde buitenzwembad is duurzaam: het wordt verwarmd met behulp van zonnepanelen en warmtepompen. Naast duurzaamheid is er op het park veel aandacht voor wellness. Een aantal vakantiewoningen heeft een hottub in de tuin en er is een huisje met een inpandige sauna. En natuurlijk zorgt de schitterende natuurrijke omgeving sowieso voor een gevoel van pure wellness!

Bijzonderheden

  • Het waarborgfonds betreft een verplichte bijdrage voor het risico op schade.
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen

Zin om sportief bezig te zijn? Op het voetbalveld kunt u een balletje trappen. De kinderen kunnen zich vermaken met de speeltoestellen. Als gast van het park mag u gebruik maken van de faciliteiten van Park Berkenrhode, dat op 1,2 kilometer afstand ligt. Hier kunt u in het Grand Café terecht om wat te eten of te drinken.

Omgeving

Het park grenst aan de Otterlose bossen en vormt een naadloze overgang met de Ginkelse Heide en de Mossel. En op fietstafstand ligt Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u genieten van de rust, ruimte en natuurlijke schoonheid die deze plek te bieden heeft. Bovendien is de Hoge Veluwe ook ideaal voor culturele en culinaire fijnproevers. Uw vakantiehuis is dus een prima uitvalsbasis om deze schitterende omgeving te verkennen.

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Afstanden
Supermarkt: 4.3 km
Restaurant: 3.1 km
Dorp/stadcentrum: 3 km