Oesterdam Resort

Oesterdam Resort is een uniek park met prachtige watervilla’s gelegen op de grens van Tholen, Zeeland en Noord-Brabant.
Watervilla aan water
Luxe en vrijstaand
Unieke locatie
weekend v.a.
554
o.b.v. 4 personen
oesterdam-resort - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
151 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
oesterdam-resort - Vakantiepark
oesterdam-resort - Vakantiepark
oesterdam-resort - Vakantiepark
Bekijk 5 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (15)

Oesterdam Resort in Tholen

Een vakantiehuis huren in Oesterdam Resort, Tholen, een prachtig vakantiepark tussen Rotterdam en Antwerpen, midden in het Nationaalpark De Oosterschelde, geeft u de kans te genieten van alle schoonheid die Zeeland en omstreken u te bieden heeft. De huizen zijn uniek in hun soort en door de gebruikte materialen en kleuren passen ze heel mooi in de omgeving. Ze zijn stuk voor stuk ruim opgezet, basic-chic met oog voor comfort en detail, helemaal volgens de stijl van de architect Piet Boon. U heeft de keuze uit verschillende typen huizen, allen zijn ze ruim opgezet en comfortabel ingericht.

Het vakantiepark is aangelegd naast de Oesterdam, de langste dam van de deltawerken, welke Tholen met Zuid-Beveland verbindt. Door de unieke ligging heeft het een centrale ligging om zowel Tholen en Zuid-Beveland te verkennen, maar ook andere delen van Zeeland zijn eenvoudig te bereiken. Tevens zijn er goede verbindingen naar steden zoals Rotterdam, Goes, Antwerpen en Bergen op zoom, om er maar enkele te noemen. De omgeving verkennen kan zowel wandelend, fietsend of met de auto gebeuren maar zoals de naam van het park al aangeeft bevindt u zich in het paradijs voor de echte watersportliefhebber. U kunt heerlijk gaan zwemmen of met een bootje op het Zoommeer gaan vissen. Hiervoor heeft u wel een visvergunning nodig! Over het water is het park bereikbaar voor aanzienlijk grote plezierjachten en het park beschikt ook over een trailerhelling. Vanuit uw vakantiehuis op Oesterdam Resort op Tholen heeft u een uitvalsbasis voor het maken van tochten op de Oosterschelde, het Veerse Meer en zelfs de Biesbosch. 
 

Bijzonderheden

 • De vakantievilla's op het Oesterdam Resort zijn uitsluitend te boeken door familiegroepen. Niet-familiale groepen zijn niet toegestaan in verband met het behoud van de rust op het resort. Het organiseren van clubuitjes, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en andere groepsvorming met een feestelijk karakter is niet toegestaan.
 • Het optionele aanvullende servicepakket bestaat uit twee toiletrollen, drie vaatwastabletten en twee grote vuilniszakken.
 • Het interieur/exterieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto’s. 
 • Het meebrengen van een boot is op aanvraag, hiervoor kunt u contact opnemen met onze gastenservice.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Wandelen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Luxe restaurant
De Oesterdam is het restaurant van Oesterdam Resort, u kunt er niet alleen genieten van de heerlijke gerechten terwijl u uitkijkt over het water.

Algemeen

 • Fietsverhuur
 • Bootverhuur
 • Kanoverhuur, supverhuur en waterfietsverhuur
 • Luxe restaurant 
 • Ligbeddenverhuur op het strand van het resort
 • Diverse activiteiten, zoals escaperoom, buggyrijden, teambuildingactiviteiten en RIB varen
 • Broodjesservice van dinsdag t/m zondag en het is noodzakelijk dit vooraf te bestellen 
Parkvoorzieningen
Restaurant
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 40km
Meer: 0m
Supermarkt: 5000m
Restaurant: 0m
Dorp/stadcentrum: 5000m