8, 1
Zeer goed
4 beoordelingen

Parc De Witte Vennen

Prachtig bosrijk vakantiepark in Noord Limburg

  • Familiepark
  • Bos en water
  • Animatieteam
4 vakantiehuizen
weekend va.
401
361
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Parc De Witte Vennen in Oostrum

Parc De Witte Vennen is een practig gelegen en zeer gastvrij vakantiepark in het Noord Limburgse. Persoonlijke aandacht, kleinschalig en zeer ruim opgezet. U vindt hier uitgebreide faciliteiten zoals een prachtig restaurant, fiets- en skelterverhuur, waterfietsverhuur, tennisbanen, airtrampoline, wellness mogelijkheden enz. enz. en dat alles op een parkachtig terrein gelegen aan een grote waterplas met een apart recreatiemeer. Dit vakantiepark is beslist een goede keuze wanneer u met gezin of familie eens ervaren wilt wat Limburgse gastvrijheid is!

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Biljart
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Er is een receptie met fietsverhuur en skelterverhuur. Verder kunt u hier de meest uiteenlopende informatie krijgen over de omgeving en het park zelf.

Horeca:
Op het park is er een leuk restaurant met een heerlijk terras. Ook is er voor een heerlijk tussendoortje een snackbar. Naast de receptie is er een broodjesservicepunt. Hier zijn iedere ochtend vers afgebakken broodjes te halen.

Sport en spel:
Op het vakantiepark zijn onder andere: Twee tennisbanen, een volleybalveld, tafeltennistafels, hengelsportmogelijkheden, poolbiljart, een midgetgolfbaan en waterfietsverhuur. Over het vakantiepark verspreidt zijn er diverse speeltoestellen en een leuke speeltuin met onder andere ook een airtrampoline. In de schoolvakanties is er een animatieteam aktief die voor kinderen tot ongeveer 12 jaar allerlei leuke akiviteiten orgamniseert.

Zwemmen en wellness:
Er is een grote recreatieplas met een grote ligweide. U kunt hier op warme dagen heerlijk genieten van onder andere de 30 meter lange waterglijbaan, diverse andere watertoestellen, waterfietsen (te huur) en de vele speeltoestellen om de plas heen. Een natje en droogje zijn verkrijgbaar in de kiosk. Voor uw ontspanning is er een Finse sauna, een Turkse stoomcabine en een stortdouche met ijkoud water...brrr. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar
Weekendrestaurant
Trampoline
Wellness mogelijkheden
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Meer: 200m
Supermarkt: 20000m
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 1500m