Vakantiepark De Hofstee

Vakantiepark De Hofstee laat uw hart sneller kloppen! Dit kindvriendelijke vakantiepark ligt op de Veluwe nabij het bos en verschillende populaire bezienswaardigheden.
Op de Veluwe
Dichtbij bos
Kindvriendelijk
0
o.b.v. 0 personen
park-de-hofstee - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
park-de-hofstee - Vakantiepark
park-de-hofstee - Vakantiepark
park-de-hofstee - Vakantiepark
Bekijk 13 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Vakantiepark De Hofstee in Nunspeet

Gegarandeerd uitgerust thuiskomen van uw vakantie? Dan is een verblijf op Vakantiepark De Hofstee een absolute aanrader! De ruimte en prachtige natuur van de Veluwe zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. Het park biedt verschillende faciliteiten als trampolines, schommels, klimtoestellen en een sport- en speelveld zodat ook de kids zich geen seconde hoeven te vervelen. Het park is goed toegankelijik doordat alle paden en wegen verhard zijn. 

Bijzonderheden

  • Let op: op vakantiepark De Hofstee geldt zondagsrust. Op deze dag is de receptie gesloten en zijn er geen activiteiten.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Het park is goed toegankelijik doordat alle paden en wegen geasfalteerd zijn. Beschikt uw vakantiehuis niet over een wasmachine? Was uw was dan in de centrale wasserette op het vakantiepark. 

Sport en spel
Vakantiepark De Hofstee biedt verschillende faciliteiten als trampolines, schommels, klimstoellen en een sport- en speelveld zodat ook de kids zich geen seconde hoeven te vervelen. 

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Sportveld
Trampoline

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Afstanden
Meer: 2500m
Supermarkt: 1500m
Restaurant: 1500m
Dorp/stadcentrum: 1500m