Recreatiepark De Friese Wadden

Recreatiepark De Friese Wadden is een ruim opgezet park dichtbij zee in het knusse plaatsje Tzummarum in Friesland.
Dichtbij zee
Op het platteland
Ruim opgezet
weekend v.a.
287
o.b.v. 4 personen
recreatiepark-de-friese-wadden - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
232 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-de-friese-wadden - Vakantiepark
recreatiepark-de-friese-wadden - Vakantiepark
recreatiepark-de-friese-wadden - Vakantiepark
Bekijk 21 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum

Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum is direct gelegen aan de Elfstedentochtroute en bevindt zich op een kleine afstand van de Waddenzee. Buiten het park kunt u volop genieten van de prachtige karakteristieke vergezichten die de omgeving u te bieden heeft. Tevens kunt u In de omgeving van Recreatiepark De Friese Wadden heerlijk tot rust komen in de prachtige natuur. OP het vakantiepark is een leuk zwembad en een mooie speeltuin voor de kinderen. Ontdek tijdens een prachtige fietstocht de bijzondere sfeer van de prachtige pittoreske Friese dorpen.

Bijzonderheden

  • Het zwembad is van mei tot en met september geopend.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Bij de receptie van Recreatiepark De Friese Wadden kunt u terecht voor informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving van het park of voor het huren van een fiets. In het voor- en naseizoen is de receptie niet constant bemand en in de wintermaanden is de receptie niet of nauwelijks geopend. Uiteraard is er altijd wel iemand aanwezig op het park. Mocht uw vakantiehuis niet beschikken over een wasmachine, dan kunt u terecht bij de wasserette.

Zwemmen
Voor de volwassenen is er een zwembad aangelegd waar ueen heerlijke verfrissende duik kunt nemen. Ook is er een peuter en kleuterbad. Natuurlijk kunt u na een heerlijke duik ook uitgebreid genieten op de zonneweide. Het zwembad is van mei tot en met september geopend.

Eten
Heeft u een avond geen zin om te koken? Geen probleem! Recreatiepark De Friesen Wadden beschikt namelijk over een cafetaria genaamd "De Babbelaar" waar u heerlijke snacks kunt bestellen.

Sport en spel
Voor de kinderen is er een speeltuin met meerdere speeltoestellen aanwezig waar zij zich de hele dag uit kunnen leven. Dit speeltuintje bevindt zich bij het zwembad en is daarom ook enkel toegankelijk wanneer het zwembad geopend is. Om een balletje te slaan kunt u het beste terecht op de tennisbaan terecht. Ook is het leuk om een dag naar de WRTWW tegenover het park te gaan om paardrijlessen te volgen of met een groep een heerlijke buitenrit te maken. In de nabije omgeving is het tevens mogelijk om een boot te huren. 

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 15km
Meer: 2km
Supermarkt: 5km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 1km