7, 6
Goed
1 beoordeling

Recreatiepark De Scherpenhof

Groot vakantiepark in Gelderland aan de IJssel.

  • Indoor speelparadijs
  • Aan rivier de IJssel
  • Binnenzwembad
1 vakantiehuis
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Recreatiepark De Scherpenhof in Terwolde

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt recreatiepark de Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en vele uitstap-mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen. De jachthaven en recreatieplas zijn de ideale plaatsen om te genieten aan het water. Vissen of zwemmen, de Scherpenhof biedt genoeg activiteiten. Speciaal voor kinderen zijn er een grote speeltuin en het overdekte speelparadijs Playcity. Recreatiepark de Scherpenhof zorgt er voor dat het hele gezin kan genieten van een geslaagde vakantie in Gelderland.

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

- Houdt u er rekening mee dat de parkfaciliteiten in het voor- en naseizoen en buiten de schoolvakanties om, beperkt geopend / beschikbaar kunnen zijn.

- De accommodaties op Recreatiepark De Scherpenhof beschikken niet over een eigen internetverbinding. U kunt tijdens uw verblijf in en rondom het hoofdgebouw gebruikmaken van internet. 

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Biljart
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Er is een wasserette met was- en droogmachines.

Sport en spel:
Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam op het park die bij voldoende animo een zeer gevarieerd programma aanbieden. Er zijn twee all-weather tennisbanen, een voetbalveld, tafeltennistafels, een grote buitenspeeltuin met meer dan 15 speeltoestellen, skelters en een speelhal met videogames. Op de bowlingbaan daag je familie en vrienden uit om een strike te gooien. De banen zijn voorzien van discoverlichting. In de Saloon kunt u biljarten en aan de bar zitten.

Als gast van Recreatiepark de Scherpenhof krijgt u gratis toegang tot PlayCity (een groot overdekt speelparadijs). PlayCity beschikt over glijbanen in alle soorten en maten, een ballenbak, apenbruggen, rodelbanen, balkanonnen en een soft playhoek voor de allerkleinsten.

Zwemplezier en watersport:
Het park beschikt over een groot buitenbad, verwarmd binnenbad, een natuurlijke recreatieplas en nauurlijk de jachthaven aan de prachtige IJssel. Aan de recreatieplas zijn er ook speciale plekken voor vakantiegangers die hun hengel uit willen gooien.

Jachthaven:
Direct aan de IJssel ligt de grote jachthaven. Deze eigen jachthaven beschikt over zeventig ligplaatsen en een aantal plaatsen voor jetski’s. Ideaal voor als je vanuit het vakantiepark een boottochtje op de IJssel wilt maken. Je kunt rechtstreeks vanuit de haven diverse Hanzesteden zoals Deventer en Zutphen bezoeken. Ook het gezellige stadje Kampen en de met verbinding naar Flevoland, zijn per boot eenvoudig bereikbaar.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar
Overdekt zwembad
Trampoline
Wellness mogelijkheden
Bowlingbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een rivier
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Supermarkt: 500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 4km