Recreatiepark Het Esmeer

Prachtig vakantiepark met boothelling en haven. In de zomer geniet u van het heerlijke strandbad.
Dichtbij bos
Haven
Sportvelden
weekend v.a.
275
o.b.v. 4 personen
recreatiepark-het-esmeer - Basisafbeelding
7, 8
Goed
22 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-het-esmeer - Vakantiepark
recreatiepark-het-esmeer - Vakantiepark
recreatiepark-het-esmeer - Vakantiepark
Bekijk 18 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (11)

Recreatiepark Het Esmeer in Aalst

Op weg naar de Bommelerwaard is in de verte het recreatiepark te zien. De Maas en recreatieplas ‘het Esmeer' worden door het park van elkaar gescheiden. U komt hier volledig tot rust. Als u een eerste stap in het park te heeft gezet, komt de frisse geur van gras u tegemoet. Ook buiten het recreatiepark is veel plezier en vermaak te vinden. De mooie fiets- en wandelroutes die bij de receptie verkrijgbaar zijn, zijn erg mooi om te fietsen en te lopen. 

Bijzonderheden

  • Als u een cottage met hottub heeft geboekt, duurt het ongeveer 1,5 uur voordat de hottub is opgewarmd. De hottubs zijn elektrisch.
  • Het exterieur / interieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Ter plaatse wordt een borg gevraagd, de hoogte hiervan is afhankelijk van het woningtype en bedraagt EUR 150 tot EUR 350. Dit bedrag kan contant of per pin betaald worden.
  • Helaas is het niet toegestaan om deze vakantiewoning te boeken met een kat.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op het kindervriendelijke Recreatiepark het Esmeer staat het personeel van de receptie voor u klaar voor al uw vragen. U kunt tevens bij de receptie terecht voor de huur van fietsen en SUP's om de prachtige omgeving te gaan verkennen. Om u was hoeft u zich geen zorgen te maken, deze kunt u gerust wassen in de wasserette. Bijzonder aan dit vakantiepark is dat er een haven en boothelling aanwezig is. 

Horeca
Heeft u trek gekregen na een dag activiteiten? Reserveer een tafel bij het a la carte restaurant en geniet van de heerlijke gerechten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras en een verkoelende drankje nuttigen. 

Zwemmen
Omdat dit vakantiepark gelegen is aan recreatieplas het Esmeer is het de ideale uitvalsplek voor een waterrijke vakantie. Wanneer u geniet om het zandstrand spelen uw kinderen heerlijk in het water. Recreatieplas het Esmeer leent zich ook uitstekend voor diverse watersportactiviteiten. 

Sport
De kinderen kunnen zich te allen tijde vermaken in de speeltuin zonder enige vorm van verveling. Verder zijn er een hoop aantal activiteiten te doen voor iedereen. Ga bijvoorbeeld met elkaar voetballen op het veld, ga badmintonnen, basketballen, volleyballen of tafeltennissen.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Recreatieplas
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 100m
Meer: 100m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 1km