Recreatiepark Noordkaap

Kleinschalig vakantiepark op Terschelling met grote speelweide voor de kinderen. Heerlijk uitwaaien aan zee op het brede strand!
Terschelling
Dichtbij zee
Speelweide
weekend v.a.
358
o.b.v. 4 personen
recreatiepark-noordkaap - Basisafbeelding
7, 9
Goed
52 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-noordkaap - Vakantiepark
recreatiepark-noordkaap - Vakantiepark
recreatiepark-noordkaap - Vakantiepark
Bekijk 10 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Recreatiepark Noordkaap in Midsland

Recreatiepark Noordkaap is een prachtig gelegen kleinschalig vakantiepark op het waddeneiland Terschelling. Het park is centraal gelegen in het bekende dorpje Midsland. Aangezien het vakantiepark zo centraal gelegen is, kunt u vanaf deze plaats het prachtige eiland Terschelling perfect ontdekken. Huur een fiets en geniet van de vele prachtige uitzichten. U bevindt zich op slechts 2km van de zee. Kom volledig tot rust op dit unieke eiland!

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Uw auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. Mocht er op de parkeerplaats geen plaats meer zijn voor uw auto, dan heeft u ook de mogelijkheid om uw auto te parkeren tegenover het park. Wilt u de omgeving ontdekken per fiets? Dan kunt u het beste terecht bij de receptie op het park. Uw vuile was kan gewassen worden in de wasserette op het park.

Kinderen
Recreatiepark Noordkaap beschikt over een middenveld waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen op het speeltoestel, de schommel en in de zandbak. Ook zijn er mogelijkheden om te tafeltennissen en een potje jeu-de-boules te spelen.

Winkels en supermarkten
De dichtstbijzijnde supermarkt is de Coop in het plaatsje Midsland of de Jumbo in het plaatsje Formerum. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens komt u daar ook volop gezellige restaurants, winkeltjes en andere horeca gelegenheden tegen.

Zwemmen
Wilt u een gezellige middag gaan zwemmen? Dan heeft u twee mogelijkheden. Neem een heerlijke verfrissende duik in de zee of bezoek tropisch zwemparadijs De Dôbe dat gelegen is op een kleine 7km vanaf Recreatiepark Noordkaap. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Midgetgolf
Sportveld
Café/Bar
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
Afstanden
Strand: 2km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 250m
Dorp/stadcentrum: 2km