Recreatiepark Uddelermeer

Breng een bezoekje aan Recreatiecentrum Uddelermeer in Gelderland. Dit vakantiepark met zwembad ligt op één van de allermooiste plekjes op de Veluwe.
Dichtbij bos
Dichtbij het water
Zwembad
weekend v.a.
408
o.b.v. 4 personen
recreatiepark-uddelermeer - Basisafbeelding
9, 1
Heerlijk
90 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-uddelermeer - Vakantiepark
recreatiepark-uddelermeer - Vakantiepark
recreatiepark-uddelermeer - Vakantiepark
Bekijk 5 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (11)

Recreatiepark Uddelermeer in Uddel

Recreatiepark Uddelermeer is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Even helemaal ontsnappen aan de drukte van allerdag? Trek erop uit in de prachtige omgeving en maakt prachtige wandel- of fietstochten. Door de vele faciliteiten op het vakantiepark hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen. OP het sportveld kunnen zij veschillende sporten uitoefenen of ze nemen een heerlijk verfrissende duik in het zwembad. U heeft de keuze uit verschillende accommodatie die geschikt zijn van drie tot acht personen. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Steekwoorden voor dit prachtige park zijn rust en ruimte. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten aanwezig op het park. Voor de verhuur van elektrische fietsen kunt u terug bij de receptie. Met uw was kunt u terecht bij de wasserette. Ontdek de dierenweide en kom kijken hoe de dieren genieten van het prachtige weer. Voor de herten is er een speciale hertenweide. 

Sport en spel
Uw kinderen kunnen naar hartelust spelen op het sportveldje of op de speeltoestellen. Is het mooi weer? Kom dan een heerlijk verfrissende duik nemen in het zwembad. Het zwembad is geopend van april tot en met september.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Café/Bar
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Meer: 1,4km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 12km
Dorp/stadcentrum: 6,4km