Residence Klein Vink

In de omgeving van het Limburgse park Residence Klein Vink vindt u alles: van natuur en steden tot de thermale baden van kuuroord Thermaal bad Arcen.
Leuk voor kinderen
Luxe woningen
Binnenzwembad
weekend v.a.
204
o.b.v. 4 personen
residence-klein-vink - Basisafbeelding
7, 9
Goed
427 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
residence-klein-vink - Vakantiepark
residence-klein-vink - Vakantiepark
residence-klein-vink - Vakantiepark
Bekijk 14 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (11)

Residence Klein Vink in Arcen

Résidence Klein Vink is gelegen in het Nationaal Park De Maasduinen en ligt vlakbij de Duitse grens. Het park is mooi, groot en aangenaam voor zowel oud als jong. Aan faciliteiten heeft Klein Vink meer dan genoeg. Breng uzelf compleet tot rust in de warmte baden van Thermaalbad Arcen en start uw vakantie als nooit tevoren!  Ontdek de omgeving door bijvoorbeeld een fiets- of zelfs kanotocht maken. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de dorpen Venlo en Arcen. Résidence Klein Vink is een absolute aanrader voor een heerlijke vakantie!

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Buiten de schoolvakanties is het overdekte zwembad doordeweeks gesloten tussen 15.00 uur en 19.00 uur in verband met zwemlessen.
  •  Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Tijdens uw verblijf op Bad Arcen worden er hotelkamers gerestyled. Hierdoor zijn er van maandag t/m vrijdag werkzaamheden welke mogelijk geluidshinder kunnen veroorzaken. Mogelijke overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.
  •  In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Klein Vink gesloten van maandag 25 november 2024 tot maandag 2 december 2024.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Voor alle vergeten en kleine boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het vakantiepark. Op Residence Klein Vink heeft u de mogelijkheid om fietsen, skelters en bolderwagens te huren. Gedurende het hoogseizoen kunt u op het vakantiepark ook bootjes en kano's huren. 

Sport en spel
Vervelen hoeft u zich niet op Residence Klein Vink. Kom spelen in de indoor speeltuin, sporten op één van de sportvelden of zelfs surfen op de surfvijver! De kinderen vermaken zich bij de Koos Kids Club. Op de binnenplaats met terras kunt u jeu-de-boules of levend schaken spelen. Een potje minigolf, tafeltennis of basketbal mag niet ontbreken.   

Zwemmen
Gelegen op Residence Klein Vink is het kuuroord Thermaalbad Arcen. Kom geheel tot rust is het heerlijke warme water, dat opwelt vanuit een 892m diepe bron. Het water in de verschillende baden hebben een heilzame werking. U zult geheel herboren uit het water komen! Aan het gebruik van het thermaalbad zijn enkele voorwaarden verbonden. Zo is het zwembad Thermaalbad enkel toegankelijk voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Vraag één van onze medewerkers naar de voorwaarden.

In de zomer geniet u van het verkoelende water van het natuurbad met aangelegd strandje of kom surfen op de surfvijver. Bij slecht weer kunt u terecht in het overdekte zwembad. 

Horeca
Residence Klein Vink beschikt over een eetcafé waar u allerlei hapjes en drankjes kunt nuttigen om een avondje heerlijk te genieten van uw welverdiende vakantie. Voor de snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Tevens is er een restaurant en Limburgs café. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Midgetgolf
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar
Overdekt zwembad
Trampoline
Wellness mogelijkheden
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Afstanden
Supermarkt: 50m
Restaurant: 50m
Dorp/stadcentrum: 3,5km