Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Arcen

Arcen is een gezellig dorp dat is omringd met fraaie natuur. Een perfecte bestemming voor als u tijdens uw vakantie graag wandelt of fietst. Een vakantiepark in Arcen biedt u alle comfort en mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen. Boek uw huisje en geniet van een heerlijk verblijf!

Lees meer over Limburg

2 vakantieparken gevonden
Sorteer op:
Nederland
Limburg
Arcen
Op vakantiepark
filters verwijderen
Residence Klein Vink
7, 9
Residence Klein Vink
Nederland › Limburg › Arcen
In de omgeving van het Limburgse park Residence Klein Vink vindt u alles: van natuur en steden tot de thermale baden van kuuroord Thermaal bad Arcen....
Leuk voor kinderen Luxe woningen Binnenzwembad
219
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Resort Arcen
8, 0
Resort Arcen
Nederland › Limburg › Arcen
Resort Arcen is een familiepark in Limburg en biedt een tal aan faciliteiten voor jong én oud. Gegarandeerd een topvakantie voor het hele gezin!...
Veel faciliteiten Familiepark Gratis WiFi
290
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Arcen

Arcen is een gezellig dorp dat is omringd met fraaie natuur. Een perfecte bestemming voor als u tijdens uw vakantie graag wandelt of fietst. Een vakantiepark in Arcen biedt u alle comfort en mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen. Boek uw huisje en geniet van een heerlijk verblijf!

Arcen: pittoresk dorp aan de Maas

Het Limburgse Arcen heeft een pittoreske uitstraling. Het dorp ligt aan de rivier de Maas en is omringd door schitterende natuur. Een fraaie bestemming om vakantie te vieren.

Het voordeel van een huisje huren op een vakantiepark is dat u op een park gebruik kunt maken van extra faciliteiten. Er zijn hier bijvoorbeeld vaak horecagelegenheden en allerlei mogelijkheden om u te vermaken. Ideaal dus als u er even tussenuit wilt en zorgeloos wilt genieten.

Wat te doen tijdens uw vakantie in Arcen

Over genieten gesproken. In Arcen bevindt zich een van de vier thermale baden die Nederland rijk is. Het natuurlijke mineraalwater ervan zorgt voor een ultiem gevoel van ontspanning. Al sinds 1989 pompt het bad water uit een bron van 892 meter diep naar boven. Het water heeft een aangename temperatuur van 35 graden.

Tip van Heerlijke Huisjes: Hertog Jan Brouwerij

Arcen is vooral bekend van de Hertog Jan Brouwerij. Het karakteristieke witte gebouw is een echte blikvanger en erg interessant om eens van binnen te bekijken. Onder begeleiding kunt u hier het brouwproces van dichtbij meemaken. Bovendien kunt u kennismaken met het verleden, en natuurlijk is er gelegenheid om te proeven.

Natuur in Arcen

Arcen en de omgeving ervan is perfect voor het maken van een wandeling of een fietstocht. Vanuit uw vakantiepark kunt u zelf de omgeving ontdekken of aan de hand van een route op pad gaan.

Een aanrader is een bezoek aan Nationaal Park De Maasduinen. Dit gebied is uniek vanwege de lange rivierduinengordel. Hier ontdekt u een diversiteit aan bijzondere planten en dieren. De gladde slang, zandhagedis, kraanvogel en bever voelen zich er helemaal thuis. Terwijl u door het gebied wandelt, komt u talloze zomereiken en grove dennen tegen. Laag bij de grond ziet u hier en daar de prachtige klokjesgentiaan.

Vakantie in Arcen: dit is er te doen in de omgeving

Voor de liefhebber van cultuur en geschiedenis zijn er meerdere interessante musea om te bezoeken in de omgeving van Arcen. In Openluchtmuseum de Locht in Melderslo komt u van alles te weten over hoe het leven vroeger was in het noorden van Limburg. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de ontwikkelingen in de teelt van asperges en champignons, en die van de glastuinbouw.

In het Oorlogsmuseum Overloon staat de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland centraal. Het museum is in Nederland het grootste in zijn soort en bestaat uit een park met overdekt museum. Er is aandacht voor het verzet, de vervolging en de bevrijding, met speciale aandacht voor de Slag bij Overloon.

Huur een huisje op een vakantiepark in Arcen

Wilt u er even tussenuit op een vakantiepark in het gastvrije Limburg? Boek een huisje in Arcen!