Résidence Lage Vuursche

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug en beschikt over luxe en moderne vakantiehuizen!
Utrechtse Heuvelrug
Loosdrechtse Plassen
Bosrijke omgeving
weekend v.a.
506
444
o.b.v. 4 personen
residence-lage-vuursche - Basisafbeelding
9, 1
Heerlijk
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
residence-lage-vuursche - Vakantiepark
residence-lage-vuursche - Vakantiepark
residence-lage-vuursche - Vakantiepark
Bekijk 4 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Résidence Lage Vuursche in Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche bevindt zich in een weelderige bosrijke omgeving, te midden van het geliefde Lage Vuursche. Dit historische dorpje trekt jaarlijks talloze bezoekers, zowel nationaal als internationaal, dankzij zijn natuurlijke ligging nabij de Randstad, zijn achttiende- en negentiende-eeuwse huisjes en de overvloed aan landgoederen in de nabijheid. Het vakantiepark, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, heeft een sterke focus op rust, groen en kwaliteit. Het park straalt een gevoel van luxe en comfort uit, volledig in lijn met uw voorkeuren en behoeften. De groene omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van wandelingen en om te genieten van de natuur! 

Bijzonderheden

  • Momenteel vinden er bouwwerkzaamheden plaats op het park. Het park doet er alles aan om de mogelijke overlast tot een minimum te beperken. Om deze reden is er  een korting van 20% verwerkt in de huursom
  • Als u een vakantiehuis met hottub heeft geboekt duurt het ongeveer 1,5 uur voordat de hottub warm is. De hottubs zijn elektrisch.
  • Het interieur/exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 
  • Afhankelijk van de groepssamenstelling en type woning kan er een borg gevraagd worden tot EUR 350.
  • Helaas is het niet toegestaan om deze vakantiewoning te boeken met een kat.

 

Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie, waar een van onze medewerkers u alle benodigde informatie zal verstrekken. Hier ontvangt u tevens de sleutel en de WiFi-code, zodat u zich kunt installeren voor een aangenaam verblijf gedurende uw vakantie. Binnenkort zal er op het park ook een 24-uurs winkel beschikbaar zijn voor uw basisboodschappen.

Horeca
Op loopafstand vindt u het pannenkoekhuis De Vuursche Boer, dat al meer dan 60 jaar een begrip is als het om pannenkoeken gaat. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke lunch of een gezellige avond uit in een van de vele restaurants en cafés in de omgeving van Residence Lage Vuursche.

Zwemmen
In de directe omgeving van Residence Lage Vuursche kunt u volop genieten van waterpret in verschillende overdekte zwembaden, zoals Zwembad De Lieberg in Hilversum. Op zonnige dagen kunt u kiezen voor een openluchtzwembad. Het prachtige 'Bosbad de Vuursche' bevindt zich in de buurt van het vakantiepark. Met een wedstrijdbad, een recreatiebad, een kleuterbad en een peuterbad is Bosbad de ideale plek voor zowel jong als oud.

Parkvoorzieningen
Mini-markt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 9km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 10km