Resort Wilsumer Berge

Net over de grens bevindt zich Resort Wilsumer Berge in Wilsum. Een heus familiepark met recreatieplas, animatieteam en tienerclub.
Tienerclub
Recreatieplas
Animatieteam
weekend v.a.
332
o.b.v. 2 personen
resort-wilsumer-berge - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
29 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
resort-wilsumer-berge - Vakantiepark
resort-wilsumer-berge - Vakantiepark
resort-wilsumer-berge - Vakantiepark
Bekijk 16 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (19)

Resort Wilsumer Berge in Wilsum

Resort Wilsumer Berge bevindt zich op nog geen 15 minuten afstand van de grens bij Coevorden en Hardenberg. Het resort is gevestigd in Grafschaft Bentheim in de nabijheid van de plaatsen Ootmarsum, Oldenzaal, Tubbergen, Weerselo, Hardenberg, Emmen, Nordhorn, Lingen, Bad Bentheim. Het resort bevindt zich tussen de plaatsen Wilsum en Uelsen en beschikt over maar liefst 70 hectare grond met een geweldige natuur. Vanwege de prachtige, glooiende natuur is dit gebied met haar recreatiemogelijkheden een prima vakantiebestemming. In de bosrijke omgeving zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast zijn op Resort Wilsumer Berge vele voorzieningen aanwezig als een recreatieplas met zandstrand en uitdagende waterglijbanen en volop sportmogelijkheden. Zijn uw koffers al gepakt?

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen
Bergwandelingen

Faciliteiten

Algemeen
Na een relatief korte reis wordt u hartelijk welkom geheten door onze oosterburen op Resort Wilsumer Berge. Een korte uitleg en de overdracht van de sleutel vindt plaats op de receptie en u zult antwoord krijgen op al uw vragen. Uw welverdiende vakantie begint hier!

Kampwinkel
’s Morgen wakker worden en niet na hoeven denken over uw ontbijt? Bezoek de kampwinkel en haal ovenverse broodjes, de vergeten boodschappen en de krant van de ochtend. Een goede start van uw dag! Een grote boodschap doen? In minder dan 2km afstand in het dorp Uelsen vindt u vier grote supermarkten.

Horeca
In de middag een overheerlijke luncht of ’s avonds ontspannen dineren? Of wilt u gewoon neerploffen op een het zonnige terras met uitzicht over de waterplas met zandstrand onder het genot van een goed kop koffie en gebak? Elk moment van de dag kunt u ongestoord genieten in het fijne Strandcafé. Liever een snelle hap? Breng uw bezoek aan één van de twee snackbars en neem een overheerlijke braadworst met friet of een andere specialiteit. Let op! Eén van de snackbars is uitsluitend geopend tijdens het hoogseizoen en één van de snackbars is uitsluitend geopend tijdens de weekenden en schoolvakanties.

Sport en spel
Een actieveling? Laat u en uw kinderen kennis maken met talloze in- en outdoor speelplaatsen. Het animatieteam zet u in het hoogseizoen volop aan het werk. Van vlotten bouwen tot speurtochten en van klimmen tot boogschieten. Niets gaat het animatieteam uit de weg. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn binnen no-time gemaakt op een van de sportvelden, op de fiets crossbaan, in de speelvijver met vlot of tijdens het boomhutten bouwen. Daagt u uw buurman uit voor een competitief potje golf? Of gooit u liever een balletje op de jeu des boules baan?  

Recreatieplas
Zomers kan het warm en zonnig zijn in Wilsum. Tijdens deze dagen biedt de grote recreatieplas zeker uitkomst! Met uw handdoek onder uw arm en een goed boek vermaken u en uw kinderen zich uitstekend op het fijne zandstrand. De twee waterglijbanen, waarvan één maar liefst een lengte van 60m heeft, de speeltuinen, de beachvolleybalvelden en de vele horeca punten maken dat een dag genieten met de kinderen binnen handbereik is. De recreatieplas wordt gescheiden door een loopbrug. Het ene gedeelte van de plas heeft een diepte van 0m tot en met 1.5m en het andere deel is circa 2,5m diep. Tieners vermaken zich opperbest met leeftijdsgenoten in de Beachclub waar een speciaal jeugdcafé is gerealiseerd. Gedurende het hoogseizoen zijn er op zaterdag speciale live shows in de trant van Hollandse en Duitse avonden vol muziek en gezelligheid!

Parkvoorzieningen
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Uitgezette wandelroutes
Trampoline
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
In het bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 100m
Meer: 100m
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 2000m