Soof Heuvelrug

Fantastisch vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug
Kleinschalig
Exclusief
Eco-Lodges
weekend va.
459
430
o.b.v. 4 personen
soof-heuvelrug - Basisafbeelding
9, 4
Heerlijk
12 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
soof-heuvelrug - Vakantiepark
soof-heuvelrug - Vakantiepark
soof-heuvelrug - Vakantiepark
Bekijk 17 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Soof Heuvelrug in Rhenen

Midden op de Utrechtse Heuvelrug, pal tegenover het recreatiegebied Kwintelooijen, vind je Soof Heuvelrug. Een fantastisch vakantiepark met natuur, duurzaamheid en genieten als voornaamste kenmerken. Soof Heuvelrug ligt slechts enkele kilometers van Veenendaal en Rhenen af. Vanuit het vakantiepark kun je fantastische uitjes maken. Bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark Rhenen, Bezoekerscentrum Grebbelinie of Ballorig in Veenendaal,  Nationaal park de Hoge Veluwe, dagje Utrecht, Nijmegen of Arnhem. Genoeg te doen! Op Soof Heuvelrug slaapt u in een comfortabele ECO-Lodge en kunt u in het seizoen genieten van het openluchtzwembad met waterspeeltuin, kinderen spelen in de fantastische speeltuin, drinkt u of eet u iets in de Brasserie, huurt u fietsen en kunt u uw elektrische auto opladen. In de schoolvakanties is er een recreatieteam actief dat allerlei leuke activiteiten organiseert. Soof Heuvelrug is bij uitstek een ideaal vakantiepark voor natuurliefhebbers met oog voor duurzaamheid.

Bijzonderheden

  • Sommige lodges beschikken over een wasmachine en droger.
  • De kostenpost Bijdrage St. Instandhouding Landgoed Prattenburg is een bijdrage voor het landgoed dat aangrenzend aan het park ligt. 
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Op Soof Heuvelrug kunt u in het seizoen genieten van het openluchtzwembad met waterspeeltuin, kinderen spelen in de fantastische speeltuin, drinkt u of eet u iets in de Brasserie, huurt u fietsen en kunt u uw elektrische auto opladen. In de schoolvakanties is er een recreatieteam actief dat allerlei leuke activiteiten organiseert.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Café/Bar
Speelbos
Weekendrestaurant
Centraal internetpunt
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2000m