Soof Heuvelrug
Fantastisch vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug
  • Kleinschalig
  • Exclusief
  • Eco-Lodges
weekend v.a.
506
o.b.v. 2 personen
star 9,4 Heerlijk
24 beoordelingen
Soof Heuvelrug
20
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Fantastisch vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Midden op de Utrechtse Heuvelrug, pal tegenover het recreatiegebied Kwintelooijen, vind je Soof Heuvelrug. Een fantastisch vakantiepark met natuur, duurzaamheid en genieten als voornaamste kenmerken. Soof Heuvelrug ligt slechts enkele kilometers van Veenendaal en Rhenen af. Vanuit het vakantiepark kun je fantastische uitjes maken. Bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark Rhenen, Bezoekerscentrum Grebbelinie of Ballorig in Veenendaal,  Nationaal park de Hoge Veluwe, dagje Utrecht, Nijmegen of Arnhem. Genoeg te doen! Op Soof Heuvelrug slaapt u in een comfortabele ECO-Lodge en kunt u in het seizoen genieten van het openluchtzwembad met waterspeeltuin, kinderen spelen in de fantastische speeltuin, drinkt u of eet u iets in de Brasserie, huurt u fietsen en kunt u uw elektrische auto opladen. In de schoolvakanties is er een recreatieteam actief dat allerlei leuke activiteiten organiseert. Soof Heuvelrug is bij uitstek een ideaal vakantiepark voor natuurliefhebbers met oog voor duurzaamheid.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Bijzonderheden

  • Sommige lodges beschikken over een wasmachine en droger.
  • De kostenpost Bijdrage St. Instandhouding Landgoed Prattenburg is een bijdrage voor het landgoed dat aangrenzend aan het park ligt. 

Faciliteiten

Op Soof Heuvelrug kunt u in het seizoen genieten van het openluchtzwembad met waterspeeltuin, kinderen spelen in de fantastische speeltuin, drinkt u of eet u iets in de Brasserie, huurt u fietsen en kunt u uw elektrische auto opladen. In de schoolvakanties is er een recreatieteam actief dat allerlei leuke activiteiten organiseert.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Locatie en omgeving

Rhenen, Utrecht

De omgeving van Rhenen is naast adembenemend ook zeer verrassend. De Thijmse Berg, De Utrechtse Heuvelrug, De Veluwe en De Betuwe liggen allemaal op steenworp afstand. In de omgeving zijn ook tal van eeuwenoude kastelen en landhuizen, een legio mogelijkheden voor het beoefenen van buitensport en bovendien zijn er verschillende dagjes uit te vinden. Bezoek Kasteel Amerongen, Kröller-Müller Museum of het Eiland van Maurik. Het gebied rondom de Thijmse Berg is ook uitermate geschikt voor de fietsers en de wandelaars onder ons. Er zijn veel verschillende uitgestippelde routes beschikbaar. Wilt u liever een dagje winkelen? Ga naar het Utrecht of Nijmegen waar u ook verschillende musea en bezienswaardigheden vindt.

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2000m

Vakantiehuizen

Aanmelden nieuwsbrief

Mis niet langer onze aanbiedingen, tips en verhalen met onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de Heerlijke Huisjes nieuwsbrief en ontvang +/- 2 e-mails per maand van Heerlijke Huisjes.