8, 7
Heerlijk
55 beoordelingen

Tusken de Marren

Vakantiepark aan het water in Friesland met uw eigen aanlegsteiger

  • Eigen aanlegsteiger
  • Aan het meer
  • Kinderspeelplaats
20 vakantiehuizen
weekend va.
323
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (20)

Tusken de Marren in Akkrum

Recreatiepark Tusken de Marren ligt in het hart van Friesland, de watersport provincie van Nederland. Er zijn dan ook goede vaarverbindingen tussen de omliggende plaatsen. In de omgeving vindt u tal van leuke fiets- en wandelroutes. Deze prachtige routes leiden u langs de monumentale boerderijen en historische steden die de omgeving te bieden heeft. Recreatiepark Tusken de Marren is zowel geschikt voor mensen die van groene natuur houden als de echte watersportliefhebbers onder ons. Het recreatiepark in Akkrum beschikt over meerdere gezellige accommodaties, die gevarieerd beschikbaar zijn van twee tot maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn licht, ruim en modern ingericht en liggen bijna allemaal meteen aan het water. Een verblijf op dit recreatiepark staat dan ook garant voor een heerlijke en ontspannen vakantie! 

Bijzonderheden

- De indeling en het interieur en exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.

- Dit vakantiepark is een vuurwerkarm park. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Sauna
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Voetbal
Waterskiën
Zwemmen
Extra services
Barbecue

Faciliteiten

Watersport
Recreatiepark Tusken de Marren is gelegen aan het water. Vele woningen beschikken over een eigen aanlegsteiger. Tegenover het park is een jachthaven gelegen, hier kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de boothelling en bootkraan.

Verhuur boten
Tusken de Marren biedt de mogelijkheid om een sloep of een whaly te huren (beperkt aantal beschikbaar). Deze kunnen worden aangelegd bij uw vakantiewoning, tenzij u een woning heeft geboekt die niet aan het water grenst.

Zwemmen, vissen en speelpret
Heeft u zin om te zwemmen? Met heerlijk zomerweer bezoekt u het Sneekermeer en wanneer het weer het niet toelaat is een bezoek aan het zwembad in Joure een perfect alternatief. Verder kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin voorzien van air-trampoline, beachvolleybalveld, schommels en een tafeltennistafel. Ook is er een animatieteam aanwezig gedurende de zomerperiode. Op woensdagen, zaterdagen en zondagen worden er verschillende wateractiviteiten georganiseerd, aan wal spelletjes gespeeld en natuurlijk wordt er ook lekker geknutseld! Voor de echte visliefhebbers is een verblijf op Recreatiepark Tusken de Marren ideaal. U kunt bij een woning aan het water vanaf u eigen aanlegsteiger goed vissen aan de haak slaan en genieten van de 

Parkvoorzieningen
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Tafeltennis
Recreatieplas
Trampoline

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Meer: 100m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 650m
Dorp/stadcentrum: 650m
Uitgaanscentrum: 650m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×