Vakantiecomplex De Kattenberg
Op Vakantiecomplex De Kattenberg vermaakt jong en oud zich uitstekend!
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Omheinde tuinen
weekend v.a.
523
o.b.v. 2 personen
star 7,6 Zeer goed
45 beoordelingen
Vakantiecomplex De Kattenberg
16
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Op Vakantiecomplex De Kattenberg vermaakt jong en oud zich uitstekend!

Winterswijk is een dorp in de natuurrijke provincie Gelderland. Bent u met de hele familie of het gezin op zoek naar een leuk vakantieverblijf voor jong en oud? Op Vakantiecomplex De Kattenberg kunt u rekenen op een fijne vakantie! In de omgeving is genoeg te doen. Het nabijgelegen recreatiepark het Hilgelo heeft een grote waterplas met strand en speel/ligweiden. Hier kunt u ook waterfietsen en kano's huren. Ook voor de wandelliefhebber is hier genoeg te doen. In de buurt ligt namelijk het Korenburgerveen, een bijzonder hoogveengebied bij Winterswijk. Hier zijn diverse wandelroutes te volgen. Ook kunt u meegaan op excursie in het meest kwetsbare deel, dat anders niet toegankelijk is. 's Avonds maakt u een lange wandeling met een prachtige zonsondergang als uitzicht. Ook de kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Midden in het bos, op ongeveer 200 meter van uw vakantiewoning, ligt een vernieuwde trimbaan en speelbos.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Fietsverhuur
Wilt u de prachtige omgeving van Winterswijk verkennen te fiets, maar heb u deze niet meegenomen? Geen probleem! U heeft de mogelijkheid om fietsen te huren bij een lokale rijwielhandel in Winterswijk. Zij bezorgen de fiets gratis naar de Kattenberg. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Locatie en omgeving

Winterswijk, Gelderland

In het centrum van het charmante Winterswijk vindt u een diversiteit aan winkels, restaurants en eetgelegenheden. Wanneer u van het theater houdt, kunt u een avondje naar theater De Storm gaan of naar de bioscoop Skopein. Het coulisselandschap in de omgeving van Winterswijk kenmerkt zich door weilanden omgeven door houtwallen, landgoederen, hoogveengebieden, natuurbieden en een kalksteengroeve. Al deze kenmerken zijn door fiets- en wandelpaden met elkaar verbonden. Ontdek de prachtige landgoederen, boerderijen en maak een pitstop bij een van de vele golfbanen om samen een potje te golven. Bezoek voor een gezellig dagje uit Klimbos Survival, Wijngaard Hesseling of Museum Villa Mondriaan.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos

Vakantiehuizen

Aanmelden nieuwsbrief

Mis niet langer onze aanbiedingen, tips en verhalen met onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de Heerlijke Huisjes nieuwsbrief en ontvang +/- 2 e-mails per maand van Heerlijke Huisjes.