8, 0
Goed
10 beoordelingen

Vakantiepark Beekbergen

Vakantiepark Beekbergen ligt midden op de Veluwe tussen de bossen

  • Op de Veluwe
  • Midden in het bos
  • Binnenzwembad
14 vakantiehuizen
weekend va.
289
250
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (14)

Vakantiepark Beekbergen in Beekbergen

Dit vakantiepark ligt verscholen tussen de bossen van Beekbergen. Vanuit het park zijn de Loenense watervallen, met de hoogste waterval van Nederland a 15 meter, op loopafstand. Vlakbij zijn de nationale parken: Nationaal Park Veluwezooom en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Deze parken beschikken over een fantastische combinatie van natuur, landschappen, kunst en architectuur. Op het park de Hoge Veluwe staat in het midden het Kröller-Müller museum met één van de grootste Van Gogh collectie ter wereld. In de omgeving zijn er ook vele kastelen te bezoeken en er is zelfs een fietsroute genaamd de 8 Kastelenroute. Met kinderen is het ook leuk om de Apenheul, Paleis het Loo of Attractiepark Julianadorp te bezoeken.

Bijzonderheden

- Exterieur en interieur kunnen per vakantiehuis verschillen.

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Sauna
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Binnenzwembad 
Er is een overdekt binnenzwembad en een apart kinderbad. De spullen kunnen veilig worden opgeborgen in de kluisjes.

Wellness en fitness
Tot rust komen in de sauna of even lekker bijkleuren onder de zonnenbank? Hiervoor is een speciale ruimte in het wellnesscentrum. Daarnaast is er ook een fitnessruimte aanwezig dat dagelijks geopend is.

Restaurant
Op het park bevindt zich het Italiaanse restaurant Sophia's Italian Beekbergen. Op het menu staat heerlijke Italiaanse gerechten. Er zijn gevarieerde gerecehten van verse vis en vlees, maar ook zijn er vegetarische opties. Hiernaast worden er ook zelfgemaakte pannenkoeken bereid. Tevens verkopen zij zelfgemaakte geschenken zoals Pineut Likeuren en 'kletspotten'. Voor de kleine trek is er een snackbar/lunchroom aanwezig. In de lobby zit namelijk Veluwe Pizza. Hier kunt u terecht voor een frietje met snack, kopje koffie of een heerlijke lunch. Ook kunt u er kant- en klaar maaltijden kopen.

Fietsverhuur/ e-chopper verhuur
Op het park kunt u fietsen, mountainbikes, e-bikes bolderkarren of skelters huren. Ook hebben zij elektrische choppers in de verhuur. Op een elektrische chopper is een geruisloze toer door het landschap een makkelijke manier om de omgeving te zien. Via een app zijn er verschillende routes te downloaden. 

Animatie
In de zomervakantie organiseert het animatie team vele activiteiten. Denk hierbij aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken en verborgen kwaliteiten ontdekken. Bovenal is veel lol maken het allerbelangrijkste!

Minimarket
De kleine parkwinkel Parkshop Veluwe Plaza is ideaal om 's ochtends verse broodjes af te halen of andere kleine aankopen. Wilt u toch grotere aankopen doen, kunt u het beste naar de supermarkt in Beekbergen.

Speeltuinen
Verspreid over het park zijn diverse speeltuinen te vinden. Schommelen, klimmen, van de glijbaan of springen op de airtrampoline behoort tot de mogelijkheden.

Sport
Op het park is een tennisbaan, tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Rackets en/of tennisballen voor een potje tennisballen kunne eventueel gehuurd worden.

Wasserette
Er is een wasserette met een aantal wasmachines en drogers op het park. Deze is 24 uur per dag geopend en u kunt makkelijk betalen met uw pinpas.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Tennisbaan
Tafeltennis
Overdekt zwembad
Wellness mogelijkheden
Jeu de Boulesbaan
Fitnesszaal
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij heide
Nabij dorp
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 4200
Restaurant: 0
Dorp/stadcentrum: 4200