6, 9
Voldoende
23 beoordelingen

Vakantiepark Blauwe Meer

Vakantiepark in de bossen met entertainmentteam, grote speeltuin en midgetgolfbaan. Vakantiepark Blauwe Meer is gelegen in Belgisch Limburg.

  • Grote vijver
  • Recreatieteam
  • In de bossen
6 vakantiehuizen
weekend va.
151
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Vakantiepark Blauwe Meer in Lommel

Eén van de groenste plaatsen in de regio Belgisch Limburg. Lommel! Met zijn prachtige Vakantiepark Blauwe Meer kunt u onverzadigbaar genieten van prachtige velden, grote bossen een adembenemende waterpartijen. Het vakantiepark biedt ruime chalets die u gezelligheid en comfort bieden. ’s Avonds een lekker potje kaarten met de familie of barbecueën op uw terras? ‘Genieten’ is het sleutelwoord bij Vakantiepark Blauwe Meer. Het strand, de grote speeltuin en het entertainmentteam maakt dat u zich nergens druk over hoeft te maken tijdens uw welverdiende vakantie. 

Bijzonderheden

- Alle faciliteiten op het park zijn in verband met corona gesloten, de horeca is wel geopend voor afhaalmogelijkheden.

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de gepresenteerde afbeeldingen.

- Alle parkfaciliteiten zijn alleen gedurende het hoogseizoen dagelijks geopend, buiten het hoogseizoen zijn de faciliteiten beperkt open of gesloten.

- Een eventueel kinderbed kunt u in de woonkamer plaatsen. Dit is wegens ruimtegebrek helaas niet mogelijk in de slaapkamers.  

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Biljart
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen
Extra services
Lunch
Diner

Faciliteiten

Algemeen
Welkom op Vakantiepark Blauwe Meer! Een vakantiepark die zijn naam dankt aan het ziltblauwe meer dat zich centraal gevestigd heeft op het vakantiepark. Een prachtig meer waar u altijd bedrijvigheid zult treffen. Of het nu gaat om kinderen die een zandkasteel bouwen, schatgraven, beachvolleybal, opa’s en papa’s die de hengel hebben uitgeslagen en hopen op een mooie vangst of iemand die zich heeft gesetteld in het fijne zandstrand om een boek te lezen. U heeft altijd de mogelijkheid u ergens bij aan te sluiten. De medewerkers van de receptie wijzen u graag alle leuke activiteiten en faciliteiten op het vakantiepark en daarbuiten.

Sport en spel
We mogen rennen, vliegen, springen, duiken, vallen, opstaan en weer door gaan! Volledige ontspanning en gezelligheid zult u ervaren. Uw kinderen kunnen al hun energie kwijt in de grote speeltuin, op de sportvelden of deelnemen aan de gezellig kidsclub. Doet u ook mee aan de spelmiddag, een ontdekkingstocht, het moordspel, de vossenjacht, een fietstocht, puzzeltocht of met de knutselclub? Wakker het kind in je weer aan en speel gezellig mee met alle leuke activiteiten die worden georganiseerd voor jong en oud. Of huur een waterfiets en maak een rondje om de Reuze Fontijn.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Campers toegestaan
Café/Bar
Trampoline

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Aan het water
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Afstanden
Strand: 50m
Meer: 50m
Ski gelegenheid: 15km
Supermarkt: 50km
Dorp/stadcentrum: 4km
Uitgaanscentrum: 4km
Luchthaven: 50km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×