8, 1
Zeer goed
193 beoordelingen

Vakantiepark Boomhiemke

Prachtig vakantiepark op Amelands in de plaats Hollum. Dit gezellige gezinspark ligt nabij de zee en beschikt over veel faciliteiten.

  • Gezellige sfeer
  • Nabij het strand
  • Veel faciliteiten
12 vakantiehuizen
weekend va.
349
251
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (12)

Vakantiepark Boomhiemke in Ameland-Hollum

Het Vakantiepark Boomhiemke is één van de grootste vakantieparken van Ameland, maar heeft door zijn opzet een kleinschalige uitstraling en gezellige sfeer. Het park is gelegen op het prachtige natuurrijke Waddeneiland Ameland nabij het natuurgebied Jan Roepesheide. Op Vakantiepark Boomhiemke kunt u mede dankzij de rust en de natuur, optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Het prachtige Ameland is per boot bereikbaar. De overtocht vanaf Holwerd duurt ongeveer 45 minuten.

Bijzonderheden

- De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 45 minuten. Mocht u besluiten om de auto mee te nemen naar Ameland, houdt u er dan rekening mee dat u een plaats voor uw auto ruim van te voren moet reserveren op de veerboot. Vanaf 16 juni 2020 moeten ook voetgangers vooraf reserveren om met de veerboot mee te kunnen. Reserveer de veerboot via 0900 9238. Informatie over de vertrektijden zijn te vinden op www.wpd.nl.

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto's.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Vakantiepark Boomhiemke is volop in ontwikkeling door het plaatsen van nieuwe accommodaties. In de midweken kunt u hier eventueel overlast van ondervinden.

- In week 45 tot en met 51 zijn enkele of alle faciliteiten doordeweeks beperkt geopend.

- Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode 1 november 2021 tot 1 april 2022 en 31 oktober 2022 tot 9 januari 2023 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Biljart
Sauna
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeem
Uiteraard kunt u voor alle benodigde informatie tijdens uw vakantie terecht bij de receptie van Vakantiepark Boomhiemke. Tevens is het mogelijk om fietsen te huren om het prachtige Ameland te gaan ontdekken. Voor de eerste levensbehoeften hoeft u ook niet van het vakantiepark af, het park beschikt namelijk over een parkwinkel.

Zwemmen en wellness
Op de mooie zomerse dagen mag een dagje zwemmen in de zee natuurlijk niet uitblijven. Het strand is gelegen op slechts één kilometer afstand van het park. Is het minder weer? Dan kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad op het vakantiepark. Er is een kleuterbadje aanwezig voor de kleintjes. 

In de heerlijke wellness 'SpAmeland’ kunt u onder andere heerlijk genieten van verschillende Saunavormen, wellnessbehandelingen, huisverzorging, massages en kuren. Bent u echt aan een dagje relaxen en heerlijk genieten toe? Boek dan zo'n heerlijk verwen arrangement!

Sport en spel
Op Vakantiepark Boomhiemke kunt u onder andere een middag of avond vertoeven op vier fluorescerende computergestuurde bowlingbanen. Of kom een potje midgetgolfen of poolbiljarten. Tevens is er voor de kinderen een enthousiast animatieteam aanwezig en loopt mascotte Koos Konijn tijdens de vakanties regelmatig rond over het vakantiepark. Natuurlijk zijn er ook genoeg speeltoestellen op het vakantiepark.

Eetgelegenheden
Heeft u zin in een gezellige middag, bezoek dan de Werf. Hier kunt u in een centrale hal met spelletjes en café onder andere genieten van een heerlijke kop koffie met appelgebak. Voor een gezellige avond kunt u het beste terecht  in café restaurant de Dûfelshoek. Hier kunt u onder andere genieten van een heerlijk hapje en drankje. Zin in een lekker snack? bezoek dan de snackcounter de Dok 036.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Midgetgolf
Café/Bar
Overdekt zwembad
Wellness mogelijkheden
Bowlingbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
Nabij dorp
In de duinen
Nabij viswater
Op een familiepark
Afstanden
Strand: 1000m
Supermarkt: 0m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Uitgaanscentrum: 1000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×