Vakantiepark De Lindenberg

Mooi gelegen kleinschalig vakantiepark in Salland
Leuk met kinderen
Zwembad
Tennisbaan
0
o.b.v. 0 personen
vakantiepark-de-lindenberg - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
59 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-lindenberg - Vakantiepark
vakantiepark-de-lindenberg - Vakantiepark
vakantiepark-de-lindenberg - Vakantiepark
Bekijk 13 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (9)

Vakantiepark De Lindenberg in Holten

Vakantiepark De Lindenberg kenmerkt zich door haar unieke ligging in Salland en de nabijheid van de Sallandse Heuvelrug met zijn "Holterberg" als hoogste punt in de wijde omgeving. Hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet! Het vakantiepark ademt een gemoedelijke en gezellige sfeer en is vooral geschikt voor de natuurliefhebber en voor gezinnen met jonge kinderen. Zo is er in het voorjaar en de zomermaanden een heerlijk verwarmd buiten zwembad. Het hele jaar door natuurlijk een dierenren met kippen, eendjes, parelhoenders en een geit, een grote binnen- en buiten speelplaats en het gezellige restaurant. Laat u verrassen door Salland en vakantiepark de Lindenberg!

Bijzonderheden

  • Indien u boekt met vertrek op zondag is de uitcheck tot 13.00 uur. 
  • U kunt gratis gebruik maken van de tennisbaan in Holten, dit ligt op 1,5 km van het vakantiepark.
  • Jongerengroepen zijn niet toegestaan.
Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen
Langlaufen

Faciliteiten

Horeca
Er is een gezellig restaurant op het park met een uiteenlopende menukaart voor de kleine maar ook voor de grote trek. Ook voor een ijsje of iets drinken op het terras kunt u hier goed terecht. En er is, uniek voor Nederland, een emaillemuseum in het restaurant te vinden.

Zwemmen
Er is een heerlijk verwarmd buitenbad op het vakantiepark. Hier kunt u gebruik van maken vanaf 1 mei tot half september. Op een kwartiertje rijden is een moii subtropisch zwemparadijs.

Sport & spel
Er is een mooie ruime en uitgebreide speeltuin op het park met een zogenoemde airtrampoline. Verder is er een kleine kinderboerderij met verschillende al dan niet aaibare dieren. Wat is er voor een kind nou leuker dan lekker met water spelen? Daarom is er bij Vakantiepark De Lindenberg een speciale waterspeelplaats gemaakt, waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Ietsje minder weer? Het park heeft een indoor speelplaats. In deze overdekte speeltuin kunnen de kinderen ongehinderd spelen. U kunt gratis gebruik maken van de tennisbaan in Holten, dit ligt op 1,5 km van het vakantiepark.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Café/Bar
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 500m