8, 3
Zeer goed
6 beoordelingen

Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug

Het is natuurlijk genieten geblazen op dit bosrijke vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug

  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Bosrijk
6 vakantiehuizen
weekend va.
208
181
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug in Maarn

Huur een fiets bij de receptie en ontdek de prachtige omgeving van dit vakantiepark. Bos, heide, zandverstuivingen, grasland, stuwwallen, water en hoogteverschillen is wat dit natuurlandschap kenmerkt. Een heerlijke omgeving om te ontdekken op de fiets of te voet. Het vakantiepark is gelegen in Maarn. Een bijzonder dorp dat op de nominatie staat om op de werelderfgoedlijst van Unesco te worden gezet. Ook is dit vakantiepark zeer centraal gelegen. Zo is Amersfoort op elf kilometer en Utrecht op twintig kilometer van het vakantiepark verwijderd. Dit biedt de gelegenheid om leuke uitstapjes te ondernemen. Kom en geniet van deze bosbeleving pur sang!

Bijzonderheden

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Het park is in ontwikkeling, hierdoor vinden er momenteel bouwwerkzaamheden plaats. De overlast al zoveel mogelijk worden beperkt.

- Iedereen vanaf 18 jaar betaalt toeristenbelasting, u kunt de leeftijden tijdens het boekingsproces in de opmerkingen aangeven.

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen
De receptionisten staan voor u klaar voor uw vragen en geven graag advies over uitjes in de regio. 

Restaurant
In het restaurant op het vakantiepark kunt u heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Het menu is geïnspireerd op de Hollands-Franse keuken met af en toe een uitstapje naar Italië. Zo staan er ook tal van pizza's op het menu. Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over een groot terras. 

Fietsverhuur
Bij de receptie kunt u fietsen, in alle maten, huren om de omgeving te ontdekken. 

Kinderen
Er zijn verschillende speeltoestellen op het vakantiepark te vinden. Daarnaast is er regelmatig in het weekend en altijd tijdens de schoolvakantie kinderanimatie aanwezig.

Zwembad
Op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug is een gloednieuw binnenzwembad met allerlei klim-, klauter- en val-in-het-water-attributen te vinden. Met een temperatuur van rond de dertig graden is het altijd heerlijk vertoeven. Samen zwemmen, spetteren of een balspel spelen in het water, het is allemaal mogelijk. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Op een camping
Afstanden
Meer: 2 km
Supermarkt: 3 km
Restaurant: 0 m
Dorp/stadcentrum: 3 km
Uitgaanscentrum: 12 km